IMA ZAMJERKU

Jacques Houdek kritizirao kolegicu s estrade: ‘Ne razumijem ni riječ. Na kojem jeziku ona pjeva?‘

Houdek je naširoko poznat kao kritičar vokalnih sposobnosti pjevača s domaće scene

Jacques Houdek

 Cropix/

Jacques Houdek već je nekoliko puta putem interneta uzburkao hrvatsku estradu komentiranje svojih "kolega" pjevača, no ovog je puta bio izrazito kritičan prema Niki Turković.

@superstarcroatia Naša najmlađa članica žirija, Nika, počastila nas je na kraju recalla izvedbom svoje pjesme ‘Ima smisla‘ 🥰 #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound - SuperStar Croatia

Naime, 42-godišnji pjevač kritizirao je nastup spomenute pjevačice u ‘Superstaru‘, televizijskoj emisiji u kojoj je Turković član žirija.

- Ja ne razumijem niti jednu riječ. Jel ona ovo pjeva na hrvatskom jeziku ili…? - upitao je Houdek ispod videa pjevačice.

Također, na TikToku su se i brojni pratitelji emisije isto izjasnili u komentarima te istaknuli kako "ne razumiju što pjeva."

- Ništa ne razumijem što pjeva - najpopularniji je komentar ispod videa, a neki su čak i tražili tekst pjesme da se lakše snađu u performansu mlade pjevačice.

- Očekivala sam da bar razumijem što pjeva - stoji u jednom komentaru.

Osim Nike Turković, posljednji na udaru Jacquesovih kritika se našao Ivan Dečak.

- Najbolji vokal Dore je definitivno Damir Kedžo, iskrene čestitke! Jako zahtjevna pjesma, ali Damir je sve to odradio zaista na svjetskom nivou. Bravo! A najslabiji… hm… Ivan Dečak. Sad će netko reći: "ali on je bio mentor u The Voiceu"…Da, jest… i ja se godinama pitam - kako? - izjavio je Houdek prije manje od mjesec dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:06