PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘

‘S tobom bih ja i kombajnirao tu pšenicu, Nives‘, poručili su joj fanovi u komentarima

Nives Celzijus

 Instagram/nivescelsius/

Nives Celzijus podijelila je na svom Instagramu s obožavateljima fotografije na kojima pozira u žitu u bijeloj haljini, koja ističe njezin dekolte, i slamnatom šeširu. Priznala je i da oduvijek ima ljubav prema selu, a komplimenti su se u komentarima samo redali.

"Može djevojka cijeli životni vijek provesti u gradu, ali ljubav prema selu, u njenim grudima, tinjat će zauvijek!", napisala je Nives u opisu Instagram objave. Odmah se javio Neven Ciganović u komentarima i označio voditelja Dalibora Petka: "Kad se male ruke slože sve se može."

"Bome se fotograf potrudio", komentirao je Petko, a fotografije su oduševile i neka estradne zvijezde kao što su Ecija Ivušić i Ivana Mišerić. "Okupana zlaćanim suncem, predivnoća", "Uvijek predivna", "Žito i kukuruz, miris polja i sela. Stvarno treba otići nekad malo za dušu, za mir", "S tobom bih ja i kombajnirao tu pšenicu, Nives", "Sad znam zašto su te angažirali u ‘Imanju‘", reakcije su obožavatelja.

Inače, ovu svestranu domaću zvijezdu - pjevačicu, glumicu, spisateljicu i influencericu - od ove ćemo jeseni gledati kao glavnu domaćicu novog regionalnog reality showa "Imanje", a na to je ponovno podsjetila pratitelje videom u kojem glume ona i Neven Ciganović na njezinu pjesmu "Karanfili".

"Disciplina i rad… I samo ljubav. To je naše Imanje!", napisala je Nives koja će uz sebe u reality showu imati domaćina - Dejana Dragojevića. Emisija će se emitirati na Hype televiziji u Srbiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:02