PIR ZVIJEZDE REALA

Izabel Kovačić prisjetila se najdražeg ‘Pepeljuga‘ looka: ‘Čudo! Kakva žena, majko mila!‘

Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju i video s vjenčanja nogometaša Sergija Ramosa, pratitelji su je zatrpali komplimentima
Izabel Kovačić
 INSTAGRAM

Poduzetnica Izabel Kovačić i naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić u listopadu prošle godine postali su roditelji dječaka Ivana - i dok uživaju u zahtjevnoj, ali i najljepšoj ulozi života, vlasnica eko brenda Lunilou u rijetkim slobodnim trenucima ipak pronađe vremena za društvene mreže.

Tako se ovih dana s dozom nostalgije prisjetila glamuroznog vjenčanja španjolskog nogometaša Sergija Ramosa i TV voditeljice Pilar Rubio u Sevilli 2019. godine, na kojem su Mateo i ona bili jedni od uzvanika. Lijepa Izabel tad je zablistala u bajkovitoj haljini hrvatskog dizajnera Ivana Alduka, a kraj fotografije i videa koje je objavila na Instagramu napisala je kako joj je to jedna od najdražih uspomena ikad.

- Čudo! Kakva žena, majko mila! Ponekad mislim da ti uopće nisi od krvi i mesa! Nestvarna ljepota! Ovaj 'Pepeljuga moment' mi je još uvijek jedan od najdražih! - samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja, a oglasio se i sam dizajner haljine:

- Antologijska - napisao je i dodao emotikon srca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:12