RADNA AKCIJA

Izabel Kovačić otkrila kako izgleda stvarni život Matea Kovačića i Joška Gvardiola: Evo što rade kad ne treniraju

Izabel Kovačić podijelila je Instagram priču na kojoj Mateo i Joško raspakiravaju kutije s paleta u dvorištu

Mateo Kovačić i Joško Gvardiol u Cheshiru u Ujedinjenom Kraljevstvu
 

 Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Izabel Kovačić (30) otkrila je kako zapravo izgleda život njezinog supruga Matea Kovačića (29) i Joška Gvardiola (21). Suigrači u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, ali i u Manchester Cityju u majicama kluba bili su u dvorišu i skidali najlon s kutija koje su se nalazile na paletama.

image

Izabel Kovačić na Instagram priči objavila što rade Mateo Kovačić i Joško Gvardiol

Screenshot/instagram/izakova/

"Stvarni život Kove & Joškija", napisala je uz videosnimku. Istu je podijedlio i Joško na svom profilu dodavši naljepnicu iz crtanog filma "A je to".

Podsjećamo, Mateo i Joško suigrači su u Manchester Cityju otkako se dogodio Joškov transfer iz RB Leipziga početkom kolovoza ove godine čime je postao najskuplji obrambeni igrač u povijesti. Dosadašnji rekorder bio je Harry Maguire kojeg je Manchester United platio 87 milijuna eura Leicester Cityju 2019. godine. Mateo je također ove godine prešao u klub europskog prvaka, samo dva mjeseca prije Joška.

image

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić

David Blunsden/Actionplus/Profimedia/David Blunsden/Actionplus/Profimedia

Mateo je Izabel upoznao 2010. godine u svojoj župi u Sesvetskim Selima gdje je on bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. U braku su 6 godina, a 2020. dobili su sina Ivana. Izabel je osnivačica modnog brenda Lunilou kojeg opisuje na svom Instagram profilu kao „održivi i spori modni brend”. Na stranici brenda za mušku modu pozira njezin Mateo, ali i njegov reprezentativni kolega Luka Modrić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:32