A POZIRA I U BADIĆU

Ivana Knoll otkrila kako provodi dane na Euru: ‘Jedem svinjske koljenice i smijem se vašim hejterskim komentarima...‘

‘Anđeoski‘ bijelo izdanje zasjenio je njezin video s plaže, na kojem Knoll Doll zavodljivo pozira za kamere i pritom se dobro zabavlja

Ivana Knoll

 Instagram/Ivana Knoll/

"Ljudi gdje ste? Ja sam u Njemačkoj, blijeda kao nikad u lipnju, jedem dobre svinjske koljenice svaki dan, preskačem teretanu, nadam se da će moja momčad, Hrvatska, pobijediti u ponedjeljak, odrađujem milijarde intervjua, odrađujem sjajne nastupe ovdje, sviram s izvrsnim DJ-ima, čitam i smijem se hejterskim komentarima i člancima, brate, bolji su od bilo koje komedije. Kakav je vaš dan?", pitala je na Instagramu naša najpopularnija navijačica Ivana Knoll svoje pratitelje.

Pritom je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u čipkastom bijelom topu u stilu korzeta, koji je sjajno naglasio njezine poznate obline, i trapericama.

No, ovo ‘anđeoski‘ bijelo izdanje uskoro je zasjenio video s plaže, na kojem Knoll Doll zavodljivo pozira za kamere i pritom se dobro zabavlja. U jednodijelnom metalik srebrnom kupaćem kostimu njezina je pojava bila prava senzacija među valovima, a Ivana ne skida osmijeh s lica, baš kao što ga ne skidaju ni njezini fanovi dok gledaju prizore svoje omiljene navijačice s nogometnih tribina tijekom Eura 2024. u Njemačkoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 23:11