PRUŽILI PODRŠKU

Ivan Šarić i Franka Batelić udružili snage, a razlog je hvalevrijedan

Franka i Ivan na ovaj način podržavaju ekološku inicijativu Krie Designa i projekta Provir te žele ukazati na problematiku onečišćenja mora

Ivan Šarić

 Luka Ašanin/

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde su nove modne kampanje inspirirane ribarima, koju u duhu održane manifestacije ‘Uz more, za more: Zelena misija‘, predstavlja Krie Design u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

image

Franka Batelić

Luka Ašanin/
image

Ivan Šarić

Luka Ašanin/

Franka i Ivan na ovaj način podržavaju ekološku inicijativu Krie Designa i projekta Provir te žele ukazati na problematiku onečišćenja mora, ali i bitnost promišljanja o tome što nosimo i kako živimo. Franka je od prvog dana bila velika podrška Kristini Burji i manifestaciji ‘Zelena misija‘, dok Ivan dobro zna sve izazove života uz more, na koje ukazuje projekt Provir.

Kampanja je snimana na plivarici što daje autentičnu scenografiju te dodatno naglašava simbiozu između mode i prirode. Dizajn kolekcije Krie × Provir reflektira duh ribarskog života. Inspiracija dolazi iz svakodnevnog života ribara, te kolekcija nudi odjevne predmete poput jakna, hlača i majica, koji su praktični i prilagodljivi promjenjivim vremenskim uvjetima.

image

Ivan Šarić i Kristina Burja

Luka Ašanin/
image

Franka Batelić i Kristina Burja

Luka Ašanin/

Svaki komad odjeće priča priču o izdržljivosti, funkcionalnosti i jednostavnosti, što ih čini idealnim za svakodnevne izazove, ali i za one koji žele unijeti dašak morske avanture u svoj stil. Kolekcija, izrađena isključivo od vlakna Econyl dobivenog regeneriranjem ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, naglašava važnost očuvanja morskog ekosustava te omogućava stvaranje modnih komada bez štetnog utjecaja na okoliš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 13:04