DODJELA NAGRADA

Iris Livaja zablistala u crnoj mini haljini, a njezin odabir cipela ‘ukrao‘ je show

Odjenula je crnu mini haljinu na velike bijele točkice i crne prozirne hulahopke, a u ruci je držala crnu minimalističku torbicu

Marko i Iris Livaja

 Ante Cizmic/Cropix

Na dodjelu nagrada "Sportsko ime Dalmacije" stigao je i poznati splitski nogometaš Marko Livaja, koji je nominiran za nagradu u kategoriji "Najbolji sportaš". Livaja je došao u društvu prekrasne supruge Iris i moramo priznati da ne znamo tko nam izgleda bolje, piše Slobodna Dalmacija.

image

Marko i Iris Livaja

Ante Cizmic/Cropix

Lijepa manekenka došla je bodriti svog supruga, kao i uvijek, izgledajući fantastično. Odjenula je crnu mini haljinu na velike bijele točkice i crne prozirne hulahopke, a u ruci je držala crnu minimalističku torbicu.

"Zvijezde" ovog stylinga bile su ipak žarko-narančaste salonke s decentnom trakicom oko gležnjeva, koje su u ovaj naizgled klasičan outfit unijele otkačeni "twist" - uz to naglašavajući Irisine duge noge. Lijepo i odvažno. Baš u njezinom stilu.

image

Miroslav Ivić (prvi slijeva), Marko Livaja (sredina), Iris Livaja (prva zdesna)

Ante Čizmić/Cropix

Livaja je na svečanost stigao u sivim trapericama i bijeloj dolčeviti, preko koje je odjenuo crni, klasični sako. Na noge je obukao sportske cipele te je tako upotpunio ovaj sportsko-elegantni outfit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:49