ODMARA NA KORČULI

HVALI SE TRBUŠNIM MIŠIĆIMA: Fani Stipković tijelo je isklesala do savršenstva

 iNSTAGRAM

Fani Stipković jedna je od onih koja s pripremama za ljeto započinje već tijekom zime, pa nema problem s pokazivanjem tijela na plaži. To upravo i čini na godišnjem odmoru koji provodi u rodnoj Korčuli. Voditeljica i novinarka pohvalila se impresivnim trbušnim mišićima u kupaćem kostimu, a komplimenti na račun utegnute figure joj samo pristižu. Fani je jednom prilikom na Instagramu otkrila tajnu svoje figure.

- Nedavno sam postala opsjednuta intenzivnom vježbom, crossfitom. Jako mi se sviđa ova kombinacija kardio treninga, dizanja utega, gimnastike i natjecanja, sve skupa tjera svaki djelić mog tijela da ostane zdravo, snažno i u formi. Obožavam raditi stvari kojima pomičem vlastite granice - napisala je Fani jednom prilikom.

Fani već dvije godine živi u Madridu gdje je pokrenula svoju televiziju FaniTV koja se emitira na njezinoj stranici www.fanistipkovic.net i službenom YouTube kanalu. Teme koje obrađuje su vezane za sport, lifestyle, showbusiness i modu. Fani je u Madridu magistrirala televizijsku produkciju i menadžment.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 14:26