NA OBALI

Gvardiol, Perišić i Juranović skinuli se u kupaće i uživaju u zasluženom odmoru

‘Imali smo zaista intenzivan ritam tijekom cijele sezone i stvarno je krajnje vrijeme da malo stanemo na loptu i odmorimo‘, poručuju

Joško Gvardiol

 Promo/

Nakon napornog tempa klupske sezone i završnog turnira Lige nacija na kojem je hrvatska reprezentacija igrala finale, stiglo je krajnje vrijeme da Vatreni otputuju na zasluženi odmor. Tako su se Joško Gvardiol, Ivan Perišić i Josip Juranović opremili brončanim medaljama sa Svjetskog prvenstva i uputili na hrvatsku obalu - najbolje mjesto za dobivanje prekrasne brončane puti.

Ležaljke, dres i hladno pivo dobra su kombinacija, a ljetna kampanja Ožujskog piva daje odgovor na pitanje koje se vjerojatno nitko nikada nije pitao, a to je: koja je razlika između prvenstva u nogometu i ljetovanja u Hrvatskoj? Na prvenstvu ne možeš istovremeno osvojiti i zlato i broncu, dok na ljetovanju u Hrvatskoj možeš – naručiti Žuju, pivo zlatnoga sjaja, te uloviti brončani ten na jednoj od naših prekrasnih plaža, poručuju iz Zagrebačke pivovare.

image

Ivan Perišić

Promo/

Iza nas je natjecanje Lige nacija na kojem su nam Vatreni još jednom pripremili vrtlog različitih emocija. Nakon uzbudljivog polufinala i pobjede nad Nizozemskom, Vatreni su se u finalu susreli sa Španjolskom koja je odnijela pobjedu nakon jedanaesteraca.

image

Josip Juranović

Promo/

„Imali smo zaista intenzivan ritam tijekom cijele sezone i stvarno je krajnje vrijeme da malo stanemo na loptu i odmorimo. Hvala Žuji na podsjetniku da je vrijeme za odmor, svim navijačima koji su glasno navijali na stadionima i ispred malih ekrana, slijedi nam kraći odmor i potom pripreme za novu sezonu koja uključuje kvalifikacije za Europsko prvenstvo“, komentirao je Joško Gvardiol koji je svoju ljetnu fotografiju objavio na društvenim mrežama. Osim njega, to je učinio i Josip Juranović.

Vatreni svoje iduće utakmice igraju već u rujnu. Utakmicama protiv Latvije 8. rujna i protiv Armenije 11. rujna nastavljaju kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje će biti održano 2024. godine u Njemačkoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:55