DOBRA ŠMINKA

Gvardiol i Jakić zajedno na odmoru, jedni im hvale ‘šminku‘, a drugi su fokusirani samo na jedno

Nogometaši su objavili zajedničke fotografije s odmora, a pratitelji su pisali poruke Gvardiolu vezane za njegov transfer

Joško Gvardiol i Kristijan Jakić

 /Instagram/Joško Gvardiol

Nogometaši Joško Gvardiol (21) i Kristijan Jakić (26) pohvalili su se zajedničkim fotografijama s odmora u luksuznoj kući s bazenom na Makarskoj rivijeri. Na prvoj fotografiji Gvardiol sjedi u visećoj stolici, a Jakić se smije i drži mu „rogove” s dva podignuta prsta. Na drugoj fotografiji zajedno igraju biljar i po njihovim nasmiješenim licima može se zaključiti da se dobro zabavljaju.

„Uživamo u posljednjim danima odmora”, napisao je Gvardiol u opisu fotografije.

„Šminka”, s emojijem ruke koja pokazuje OK hvalio je šminku kolegama nogometaš Robert Murić, koji trenutno igra za turski Konyaspor. Ali čini se da je on možda jedini primijetio izgled Gvardiola i Jakića, jer su brojni drugi pratitelji bili fokusirani samo na jednu stvar.

„Vidimo se u Manchesteru, Joško!”, „Dođi u Manchester, prijatelju”, „Ne mogu te dočekati u Manchesteru!”, „Dođi u ManCity”, pisali su pratitelji želeći da Gvardiol pređe iz njemačkog Leipziga u engleski Manchester City.

Podsjećamo, trenutno traju pregovori da Joško Gvardiol pređe iz RB Leipzig u Manchester City. Englezi bi za njega trebali platiti oko 100 milijuna eura koliko Leipzig traži, a tako bi Gvardiol postao najskuplji branič u nogometnoj povijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:08