SVE JE OBJASNIO

‘Gospodin Savršeni‘ oglasio se o navodnom prekidu s Hanom Rodić: ‘Imali smo ishitren trenutak...‘

Par se sada po pitanju navodnog prekida oglasio i na svojim društvenim mrežama te objasnio o čemu je riječ...

Goran Jurenec i Hana Rodić

 Cropix

Nakon što su završili na naslovnicama brojnih portala nakon što se pretpostavljalo da su prekinuli, par koji je pronašao ljubav u prvoj sezoni showa ‘Gospodin Savršeni‘, Hana Rodić i Goran Jurenec i dalje je zajedno. Par se sada po tom pitanju oglasio i na svojim društvenim mrežama i objasnio o čemu je riječ.

"Danas mi neprestano zvoni mobitel od poruka i poziva. Hana i ja smo danas završili po svim živim portalima zbog navodnog ‘prekida‘. Ne, Hana i ja nismo prekinuli, samo smo imali jedan ishitreni trenutak kada smo imali raspravu, arhivirali smo slike, otpratili se i provocirali se storijima...", objasnio je Goran.

"Vjerujem da nismo puno drugačiji od ostalih parova, osim što nas prati jako puno ljudi te mediji odmah objave novosti. Izgleda ništa od ekskluzive. Sve je dobro", dodao je na kraju. Istu je priču imala i Hana, a oboje se stavili i pjesmu ‘Toxic‘ Britney Spears.

image

Goran Jurenec se oglasio o ‘prekidu‘ njega i Hane Rodić

Screenshot Instagram/Goran Jurenec/

Inače, par je već jednom bio prekinuo i to nakon tri godine veze. Pljuštale su optužbe i teške riječi sa svih strana, a domaća javnost sa zanimanjem je pratila ovaj javni rat na društvenim mrežama. Onda je Goran obnovio ljubav sa svojom bivšom djevojkom Claudijom Lucijom, no prekinuli su nakon samo nekoliko mjeseci. Hana i Goran onda su se pomirili i svoju su ljubav podijelili s javnosti, a ta je vijest obradovala njihove obožavatelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 11:18