zanimljiv prizor

Gospodin Savršeni čestitao Puljku, Stankica s gradonačelnikom odradila ozbiljan razgovor

Plavokosa Banjalučanka je upala s bivšim/budućim gradonačelnikom Splita u ozbiljnu ćakulu

Puljak, Stankica i Toni

 Slobodna Dalmacija/

Za Tonija Šćulca, 32-godišnjeg docenta na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, na kojemu predaje od 2019., do ovoga proljeća znali su samo studenti koji slušaju kolegije "Specijalna teorija relativnosti" i "Analizu podataka u fizici visokih energija".

Zadnjih mjeseci, nakon što je "uskrsnuo" na malim ekranima kao Gospodin Savršeni u istoimenom RTL-ovom showu, zna ga cijela Hrvatska.

U Splitu ga, dakako, posebno prepoznaju, posebno nakon što se tjednima pratio medijski rasplet njegove ljubavne sage.

Jesu li se on i Banjalučanka Stankica Stojanović zaista zaljubili, je li njihova veza opstala nakon završetka showa, kakav je bio njegov odnos s Ukrajinkom Polinom... i sve ostalo što je golicalo tv gledatelje... danima se premetalo po portalima i trač forumima.

A da je između Šćulca i Stankice zaista ozbiljno svjedoče i fotografije koje je večeras na Cankarevoj poljani u Splitu snimio reporter Slobodne Dalmacije, koji prati događanja u izbornom stožeru Ivice Puljka.

Ondje su se, naime, pojavili i njih dvoje, a plavokosa Banjalučanka je upala s bivšim/budućim gradonačelnikom Splita u ozbiljnu ćakulu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 15:09