ZLATNI STUDIO 2024.

Glasajte i osigurajte pobjedu za svog favorita, ove godine i novitet: Premium pretplatnici glasaju dvaput dnevno!

Kuponi za prvi krug objavljeni danas u TV prilogu Studio trebaju nam stići do 29. prosinca, evo i ostalih pravila
 Goran Mehkek/Cropix

Krenula je utrka za novi Zlatni Studio, a glasanje za ovu prestižnu, sedmu po redu medijsku nagradu nosi i neke novosti. Tako od ove godine pretplatnici na premium sadržaj Jutarnjeg lista imaju privilegij glasati dva puta unutar 24 sata. Naime, osim kupona u Studiju, online glasanje traje putem portala jutarnji.hr, gdje čitatelji mogu glasati jednom dnevno, a pretplatnici premiuma ostvaruju prednost - a to je dati dva glasa u jednom danu svojim favoritima. Svi koji još nisu pretplatnici premium sadržaja mogu se pretplatiti OVDJE.

image
Damir Krajac/Cropix/Cropix

Inače, danas je u Studiju objavljen prvi kupon u prvom krugu glasanja za Zlatni Studio, a sljedeća dva za prvi krug glasanja bit će objavljena 15. i 22. prosinca. Kuponi za prvi krug trebaju stići do 29. prosinca na adresu: Zlatni Studio, PP 210, 10001 Zagreb.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Finalisti, troje nominiranih u potkategoriji, koji prema odluci publike ulaze u drugi krug, bit će objavljeni u Studiju. Potom slijede kuponi za drugi krug, koji će biti objavljeni 5., 12. i 19. siječnja, a proglašenje pobjednika je 9. veljače 2024. u izravnom prijenosu na Prvom programu HTV-a. Kuponi u drugom krugu trebaju stići do 13. siječnja. O ulasku među finaliste te o dobitnicima Zlatnog Studija odlučit će postotni udio glasova u kuponima kad se zbroji s postotnim udjelom glasova dobivenih online.

image
Davor Pongracic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 14:00