VELIKA FEŠTA

Glamur u dalmatinskom kršu: Iris Livaja opet oduševila, svi su gledali u damu s opakim prorezom

Među uzvanicima na vjenčanju Gruice i Uglešića bila su mnoga poznata lica iz društvenog života
 Cropix/

Ana Gruica Uglešić i njen suprug Boran Uglešić, nakon pet godina građanskog braka, rekli su da i pred oltarom. Učinili su to na ceremoniji u crkvi Svetog Luke u Sitnu Gornjem, mjestu iz kojeg potječu Anini roditelji. Glumica i psihijatar vjenčali su se prvi put u tajnosti, na Šolti, a nakon što je on nedavno dobio "crkveni razvod" obitelj i prijatelje okupili su i na crkvenom vjenčanju.

Među uzvanicima koji su zašarenili maleno mjesto, bila su mnoga poznata lica iz društvenog života poput Aninih dugogodišnjih prijateljica bivše voditeljice, PR-stručnjakinje i novinarke Lane Pavić, fotografkinje Sonje Dvornik, manekenke i fitness-trenerica Iris Livaje, te pjevača i glumca Ivana Perkušića. Bili su tu i dizajnerica Neda Makjanić Kunić, te dizajnerski dvojac Marija i Jure Pirić.

Na svadbi je bio modni kreator Ivica Skoko, čiju je haljinu Gruica odabrala za prvi ples, dok je na u crkvu stigla u kreaciji Matije Vuice koja je u Sitno Gornje stigla u pratnji partnera, glazbenika Jurica Popovića. Uzvanici su, nakon vjenčanja uživali u večeri u restoranu "Maestro" na splitskim Bačvicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:40