ZDRAVSTVENI PROBLEMI

FOTO: NIVES CELZIJUS JOŠ UVIJEK LEŽI U BOLNICI Svi se pitaju zašto je hospitalizirana, objavila je selfie koji otkriva jedan indikativan detalj

 Instagram

Nova godina za pjevačicu Nives Celzijus nije počela najsretnije. Još uvijek se nalazi u bolnici, a na rukama se mogu vidjeti kanile u obje ruke koje su ostavljene vjerojatno zbog infuzije. Još uvijek nije otkrila o čemu se radi, je li u pitanju samo umor i iznemoglost ili nešto ozbiljnije, no jasno je da joj fali šminka i dotjerivanje.

Uz fotografiju je napisala: ‘Fali mi moja @sanjaagic i @revlonprofessionalcroatia da me dovedu u red’, govoreći o svojoj vizažistici koja najčešće brine o njezinom izgledu.

Jedan joj je fan u komentarima napisao da izgleda poput anđela i bez šminke, a drugi je dodao: ‘Ne brini se, izgledaš savršeno!’

Fali mi moja @sanjaagic i @revlonprofessionalcroatia #fabuladeforma da me dovedu u red #kukulele #nastalicim

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Podsjetimo, na Staru je godinu obavijestila obožavatelje preko Instagrama kako se ne osjeća najbolje te da planira posjetiti doktora:

‘I tako ja svoje rijetko slobodne dane ovaj mjesec provodim bolesna u krevetu, ružna i iznemogla, pa eto da se bar malo sredim za posjet doktoru i pravim se da idem na špicu ispijati vino i škicati zgodne frajere.’

O razvoju situacije izvijestila je već sljedeći dan kad je svima poželjela sretnu Novu godinu iz bolničkog kreveta. ‘Imala sam plan malo ljepša i sređenija ući u ovu novu, ali ispalo je i malo drugačije. Ipak, osmijeh je tu, a to je najbitnije! Želim vam najsretniju Novu godinu, mili moji’, napisala je Nives uz fotografiju.

Obožavatelji su je pokušali utješiti govoreći joj da izgleda prekrasno i bez šminke i šaljući joj želje za brz oporavak, a da ne žive u neizvjesnosti, ponovno je u ponedjeljak objavila bolnički selfie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 07:32