NOVI SINGL

Finalistica ‘Voicea‘ Ana Širić uz mentora Damira Urbana objavila svoju prvu pjesmu ‘Kažu svi da izmišljam‘

Nije trebalo proći puno vremena od ‘The Voicea‘ da publika dočeka priliku za njezin singl prvijenac

Ana Širić i Damir Urban

 Milica Czerny Urban/

Nakon što je svojim sjajnim izvedbama, koje na YouTubeu broje ukupno više od pola milijuna pregleda, oduševila gledatelje showa ‘The Voice‘, sada je Ana Širić zajedno sa svojim uzorom i mentorom Damirom Urbanom objavila po mnogočemu poseban prvi singl.

Tijekom natjecanja u showu, Ana Širić i Urban postali su prijatelji, a prije finala je mnogima omiljeni mentor zamolio gledatelje da mladu glazbenicu podrže i nakon što televizijsko natjecanje završi. Nije trebalo proći puno vremena da publika dočeka priliku za to s obzirom na to da već sada mogu vratiti malo ljubavi i emocije Ani koja ih je oduševljavala svojim vokalom iz emisije u emisiju. Mnogi bi se mogli povezati s emotivnim prvijencem.

image

Ana Širić i Damir Urban

Milica Czerny Urban/

- Moja prva pjesma dolazi uz čuda koja me prate u posljednje vrijeme s osobom koju sada mogu zvati svojim prijateljem. Od nas, za vas, iskreno iz srca i glasa. Suradnja se dogodila nakon ‘The Voicea‘ kada je Damir odlučio pokloniti mi svoj tekst i svoju pjesmu i pritom pjevati sa mnom i pomoći mi da se sva priča oko nje ostvari. Nikša Bratoš je pjesmu obogatio svojom gitarom i produkcijski uhvatio srž pjesme. Nadam se da će vam se pjesma svidjeti i da će pronaći mjesto u vašim playlistama - najavila je Ana.

image

Ana Širić i Damir Urban

Milica Czerny Urban/

Autor glazbe i teksta pjesme "Kažu svi da izmišljam" je Damir Urban, jedan od najsvestranijih i najkreativnijih glazbenika na domaćoj sceni, dok je autor aranžmana legendarni Nikša Bratoš. Za pjesmu je snimljen je i videospot u režiji Milice Czerny Urban koji će svoju objavu još malo pričekati, taman toliko da publika stigne naučiti stihove zaista posebne pjesme.

image

Ana Širić

Milica Czerny Urban/

Nije iznenađenje što se ova suradnja ostvarila budući da se Urban voli okružiti pozitivnim mladim ljudima koji vjeruju da, kako je sam rekao, "glazbom mogu mijenjati svijet". Ana je zasigurno jedna od njih, a na publici sada ostaje da to prepozna i u pjesmi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 11:45