VELIKA LJUBAV

Evo tko je lijepa supruga Brune Petkovića kojoj je nogometaš na društvenim mrežama poslao znakovitu poruku

Posvetio ju je svojoj supruzi

Bruno Petković i Iva Šarić

 Instagram/Iva Šarić/

Nakon poraza Hrvatske od Španjolske na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj, naš je reprezentativac Bruno Petković utjehu potražio kod svoje supruge, bivše manekenke Ive Šarić. Nogometaš je na svom Instagramu podijelio fotografiju na kojoj se on i njegova supruga šeću.

image

Bruno Petković i Iva Šarić

Screenshot Instagram/Bruno Petković/

"Punjenje baterija", dao je do znanja Petković o čemu se radi. Naime, hrvatski izbornik Zlatko Dalić na konferenciji za medije javno je kritizirao Petkovića jer je izveo penal na subotnjoj utakmici. "Petković nije trebao pucati penal, tim više što ga je promašio u Ligi nacija s istim vratarom. Nema u reprezentaciji mjesta egu, niti nikakvom iskakanju, dokazivati se...To je stvar koju ću ja riješiti", rekao je tada Dalić.

Nakon javne kritike, Petković je podijelio spomenutu fotografiju gdje su on i supruga u zagrljaju. Inače, par se upoznao 2019. kada je nogometaš davao intervju Šarić za emisiju Klub 7. Svoju su romansu potvrdili godinu dana nakon, a 2021. su dobili sina Adriana.

Šarić je to treće dijete jer je s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom dobila dva sina, Carlosa i Leona. Život s četiri muškarca ne može joj biti dosadan, a kako smo ranije pisali, prednost je i to što je Petković predan otac.

"Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući je vrlo dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju", kazala je Šarić ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 10:32