UŽIVA U 30-IMA

Ella Dvornik slavi 31. rođendan, ali se ‘požalila‘ fanovima: ‘Ni danas me se ne štedi‘

‘Ako se koprcate u dvadesetima i strah vas je, ne brigajte, najbolje tek dolazi‘ - poručuje Ella

Ella i Charles

 Instagram

Naša poznata influencerica Ella Dvornik danas slavi 31. rođendan, a tim je povodom na društvenim mrežama dala i kratak uvid kako izgleda njezin slavljenički dan, ali se i osvrnula na to koliko se promijenila u posljednjih deset godina. I dok je na Instagram Story stavila fotografiju iz teretane uz popratni komentar kako je se "ni danas ne štedi", na Facebooku se svojim pratiteljima obratila s riječima: "Svi to kažu, a mi im ne vjerujemo - dvadesete su bile kul, ali nisu nikako vrhunac našeg života. Da sam s 21 znala koliko će mi dobro biti s 31, ne bih slavila 21. kao da je kraj svijeta. Eto, ne znam što bih drugo rekla, ali ako se koprcate u dvadesetima i strah vas je, ne brigajte, najbolje tek dolazi".

image

Ella Dvornik

Instagram

Danas majka dviju djevojčica i prilično utjecajna osoba na društvenim mrežama, oduvijek je plijenila pažnju, posebno kao kći pokojnog kralja funka Dina Dvornika. Već s 15 godina bila je u žiži, dok društvene mreže nisu ni postojale i dok su ona i njezini roditelji Dino i Danijela bili zvijezde reality showa "Dvornikovi".

Tada je, doduše, njezin stil bio potpuno različit od današnjeg kada je se može vidjeti u prilično elegantnim i odvažnim modnim kombinacijama, te vrlo često i s potpunom drugačijim frizurama i bojom kose. Kao tinejdžericu je mnogi pamte kao mladu buntovnicu, emo darkericu i zaljubljenicu u anime.

U posve drugom smjeru njezin je život, ali i modni izričaj krenuo kad je upoznala supruga Charlesa Pearcea za kojeg se nakon pet godina veze, udala 2019. u Las Vegasu. Naravno, i danas često iznenađuje osebujnim modnim izričajem, a pratitelje uveseljava crticama iz obiteljskog života.

Tako je otkrila i kako će izgledati Božić obitelji Dvornik-Pearce u njihovu novom domu u Istri, naglasivši kako u kući vlada posebna sreća jer nakon pet godina njezin suprug Charles neće morati jesti pašticadu s njokima, te će ovaj blagdan on biti chef i pripremati tradicionalne britanske specijalitete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:23