OBILJEŽILI POSEBAN DAN

Ecija i Goran počastili se za godišnjicu braka: ‘Zadnjih 9 mjeseci nam bolje idu izlasci iz kreveta oko 5, 6 ujutro‘

Voditeljica i bubnjar vjenčali su se 2022. godine, a prošle su godine dobili i sina

Ecija i Goran Belošević

 Biljana Blivajs/Cropix

Voditeljica Ecija Belošević, djevojački Ivušić, i njezin suprug Goran Belošević proslavili su godišnjicu braka. Povodom posebnog dana su otišli u izlazak, a voditeljica je na društvenim mrežama podijelila njihovu zajedničku fotografiju.

"Izašli iz forme što se tiče izlazaka (i slikanja). Zadnjih devet mjeseci nam bolje idu izlasci iz kreveta oko pet, šest ujutro, nego izlasci iz kuće oko 20 sati, ali preživjeli smo. Godišnjicu braka se moralo obilježiti", napisala je ona.

Ecija je za tu prigodu odabrala ružičastu haljinu i ljubičasti kaput, a Goran je nosio traperice, košulju i sako. Ecija je pokazala i veliki buket. U komentarima su joj se javili brojni pratitelji te im čestitali godišnjicu i pohvalili njihova elegantna izdanja. "Kako ste mi lijepi", napisala im je Nives Celzijus.

Voditeljica i njen suprug, koji je član benda Pravila igre, vjenčali su se 2022. godine, a u prosincu prošle godine dobili su sina Lea.

Ecija je ranije ove godine ispričala o teškim trenutcima koje je prošla kako bi ostala trudna. "Na današnji dan prije točno godinu dana privodila sam kraju svoj drugi IVF postupak. 23.3.2023. dala sam si zadnje 3 injekcije od ukupno 38 koliko sam ih primila u tom postupku. Nakon prvog neuspjelog IVF-a bila sam najiskrenije u potpunom strahu, tolikom da me bilo strah kako će taj strah utjecati na ishod ovog postupka. Kao što možete primijetiti, puno straha za strahom se tu vrtjelo. Čitala sam svašta, u nešto više od godine dana borbe za trudnoćom znala sam već za svakakve sudbine, i dobre i loše ishode, pratila na forumima s neizvjesnošću ishode IVF postupaka žena iz 2009.", napisala je tada pa nastavila:

"Puno se svakakvih filmova tu vrtjelo u glavi. Priznajem, nisam imala nikakav osjećaj da će to biti “to” ovoga puta. Samo sam dala sve od sebe što je bilo u mojoj moći i vjerovala. Molila se. I to je to. 28.3. bio je embriotransfer, a 3.4., puno prije nego što sam uopće po pravilima smjela, vadila sam betu i saznala da sam trudna. 64,9 beta, Goran je pročitao nalaz koji je došao na mail. Blejala sam u taj broj u nalazu još dugo vremena dok sam ležala na podu sobe u nemogućnosti reagiranja. Par tjedana kasnije saznala sam da nosim blizance, a još nekoliko kasnije da je jedan blizanac "odustao".

Ali znate tko nije odustao? Ovaj mali od 3 mjeseca pored mene koji se izborio za svoje mjesto pod ovim nebom. I njegova mama koja se za njega borila do zadnje modrice kao što vidite u videu. I to je naša priča. Neka nekome bude nada. Neka bude utjeha. Neka bude snaga. Snimke su isti datum, godinu za godinom. Kakva promjena, ha? Životna. Voli te mama, živote moj", napisala je ona tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 13:03