U ISTRI

Drugi dan Rocks&Stars festivala: Rundek & EKIPA i Let 3 pripremili noć za pamćenje

Ovaj glazbeni spektakl nastavlja potvrđivati status vrhunskog događanja na kojem izvođači i organizatori pomiču granice

Rocks&Stars festival

 NuNu Media

Povijesni kamenolom Cave Romane sinoć je ponovno bio mjesto gdje se odvijaju jedne od najuzbudljivijih glazbenih večeri ovog ljeta. Legendarni Rundek & EKIPA i kultni Let 3 priredili su publici nezaboravan koncert.

Rundek & EKIPA otvorili su ga svojim prepoznatljivim zvukom, izvodeći hitove poput "Apokalipso", "Ruke" i "Makedo", a Darko Rundek je kao karizmatičan frontmen još jednom pokazao zašto je jedan od najcjenjenijih umjetnika na regionalnoj glazbenoj sceni, očaravši publiku energijom i emotivnim izvedbama.

image

Let 3

NuNu Media
image

Let 3

NuNu Media

Nakon njih, pozornicu su preuzeli neponovljivi Let 3, poznati po svojim provokativnim nastupima i beskompromisnoj glazbi. Ušetavajući u odijelima, a završavajući u kostimima s Eurovizije, scenskim i izvedbenim nastupom podigli su atmosferu na novu razinu - spektakl prepun iznenađenja i karakterističnog humora. Tako su koristeći brojeve 1, 2, 3, 4 u izvedbi "Izgubljeni" zabavili i nasmijali publiku. Njihova energija i strast prema glazbi zarazni su i prihvaćeni od publike koja je aktivno sudjelovala u izvođenju skladbi, pogotovo kad je došao red na "Mama ŠČ" uz koju su odjenuli i kostime s Eurovizije.

Cave Romane se, sa svojom impresivnom akustikom i jedinstvenim povijesnim ambijentom, ponovno potvrdio kao idealno mjesto za ovakav glazbeni događaj, a organizatori su se pobrinuli za besprijekornu produkciju.

image

Let 3

NuNu Media

Ovaj zanimljiv i nesvakidašnji glazbeni spoj u Cave Romane još jednom je dokazao da glazba ima moć povezivanja i stvaranja nezaboravnih trenutaka. Publika je bila jednoglasna, a s Rocks&Stars festivala izašli su ispunjeni pozitivnom energijom i uspomenama koje traju. Podsjetimo, Festival organizira Event Brick, dok su suorganizatori Općina Medulin i Turistička zajednica Općine Medulin. Godina ne prolazi bez humanitarnog dijela pa se zahvaljujući partnerima, tvrtkama Bina Istra i Arena Hospitality Group, Općoj bolnici Pula donirao potreban uređaj u vrijednosti od 20 tisuća eura.

Lipanjski dio Rocks&Stars Festivala zatvara Gibonni koncertom u petak 28. lipnja, a u kolovozu dolaze Dire Straits Legacy i Esteriore Brothers. Nabavite ulaznice na vrijeme, a sve informacije pronađite na caveromane.com te službenim Facebook i Instagram stranicama.

image

Rundek & EKIPA

NuNu Media
image

Rundek & EKIPA

NuNu Media
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 13:20