‘BALIE IH BRIGA‘

Dok jedna pluta na krafni, vodi se rasprava o drugoj Ellinoj kćeri: ‘Evo ova što liči na babu‘; Danijelin odgovor je hit

Influencerica objavila kako odmara s kćerima na bazenu, a povele su se rasprave o tome na koga sliče i vole li modu

Ella Dvornik

 /Instagram/ Ella Dvornik

Influencerica Ella Dvornik-Pearce (32) provodi vruće dane na bazenu sa svoje dvije kćeri, što je podijelila s pratiteljima na Instagramu, a izazvala je i zanimljive komentare.

Na prvoj fotografiji u objavi pozira za selfie s kćeri Lumi, a na druge dvije fotografije je njezina kći Balie koja odmara na luftiću u obliku krafne, s čime je oduševila pratitelje svoje majke.

"Balie fakat živi izreku ‘Balie me briga‘", glasio je komentar koji je nasmijao mnoge.

Jedan komentator nazvao je Ellu modnom ikonom, pa se nametnulo pitanje: "Sigurno su i one već izbirljive u odabiru odjeće?"

"Znači, svako jutro sat vremena samo da odaberu šta će obući", odgovorila je Ella na komentar i odala da Lumi i Balie već sada razmišljaju puno o modi.

U komentarima objave oglasila se Ellina majka i ponosna baka dvaju djevojčica Danijela Dvornik.

"Evo ova što liči na babu!" glasio je komentar pratitelja iako nije jasno misli li na Lumi ili Balie.

"Na baku, glupane", našalila se Danijela odgovorivši na prethodni komentar. Potom je u komentarima nastala zbrka. Jedni smatraju da djevojčica sliči na Charlesovu majku, baku s očeve strane, a netko je čak mislio da "babu" znači tatu u ovom slučaju. Autor komentara odgovorio je Danijeli samo emojijima koji plaču od smijeha.

Bilo kako bilo, sigurno je da Balie i Lumi puno razmišljaju o modi i ne možemo dočekati njihove modne kombinacije, koje će, ako je suditi prema stilu majke, oduševiti javnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 16:41