PROMJENA NA HTV-u

‘Dobro jutro, Hrvatska‘ dobiva novog voditelja: ‘Iznenadio me poziv, no takva prilika se ne propušta‘

Dragojević će danas pratiti emisiju iz režije, a već sutra sjesti sa Zlatom Mück i "odvoziti" svoje prvo izdanje "Dobrog jutra"
Vicko Dragojević
 Twitter

HTV-ov mozaični program "Dobro jutro, Hrvatska" od četvrtka će dobiti voditeljsko pojačanje. Sadašnjoj postavi u kojoj su Davor Meštrović, Mirko Fodor, Maja Ciglenečki, Zlata Mück, Doris Pinčić i Ognjen Golubić pridružit će se Vicko Dragojević, iskusni reporter i član HRT-ova dopisništva iz Dubrovnika.

Dragojević će danas pratiti emisiju iz režije, a već sutra sjesti sa Zlatom Mück i "odvoziti" svoje prvo izdanje "Dobrog jutra".

- 'Dobro jutro, Hrvatska' je veliki projekt koji ide šest dana u tjednu i ima mjesta za sve. Dugo sam pratila njegov rad kao reportera i smatram da ima voditeljskog potencijala, prema ocjeni rukovodstva kuće fonetičara, on je dobar odabir - istaknula je urednica Ana Milić, objasnivši da je jedan od razloga za pojačanje u emisiji bila i korona zbog koje moraju raditi u timovima, ali kako je i dobro da nova mlada lica dobiju priliku dokazati se i na drugim područjima televizijskog posla, što ujedno osvježi i projekt.

image
Vicko Dragojević
HRT

Inače, Dragojević će ostati član dubrovačkog dopisništva i radit će po sistemu jedne šihte mjesečno, dakle tjedan dana u Zagrebu, a preostala tri tjedna u Dubrovniku. Osim sa Zlatom Mück, dobit će priliku raditi s drugim voditeljima, kako već bude raspored za koji tjedan.

- Iznenadio me poziv, no takva prilika se ne propušta, posebno jer je to emisija u kojoj je ugodno surađivati, jer većinom dominiraju lijepe teme, što je svima lijepo raditi. Možda je malo neobično jer ću zapravo i dalje ostati dio dubrovačkog tima, a imati jednom mjesečno raspored u Zagrebu pa će moje kolege iz dopisništva tada morati uskočiti, no oduševila me njihova reakcija kad su čuli što mi je ponuđeno, kao i reakcija drugih kolega, baš su me podržali - odgovara Dragojević koji je od 2015. na HRT-u, a prije toga je sedam godina radio na Novoj TV. Javnosti je poznat i kao glazbenik, skladatelj, tekstopisac te jedan od osnivača klape Kaše.

Što se tiče Ivane Vilović, ona je i dalje kao educirana voditeljica svojevrsni "joker zovi", što znači da može uskočiti po potrebi i odraditi emisiju.

image
Ekipa HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'
Neja Markičević/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:14