ZVIJEZDE PJEVAJU

Danijela poručila Marini Orsag i Ivani Kindl da su ju ‘potpuno ubuzele‘, iz showa ispali Iva i Ivo

Parovi su se ovaj put okušali u pjevanju hitova funka i rock‘n‘rolla

Iva i Ivo

 Hrt

Nakon što su prošli put iz daljnjeg natjecanja ispali Mario Kovač i Lu Jakelić, u jubilarnoj desetoj sezoni showa Zvijezde pjevaju svoju borbu natjecatelji su nastavili ove subote pjevajući hitove funka i rock'n'rolla.

Kako vrijeme prolazi, sve je jasnije da ni najviše ocjene Zorice Kondže, Danijele Martinović, Jurice Pađena i Marka Tolje, a ovaj put je žiri bio u svojem standardnom sastavu, neće spasiti nekoga od ispadanja ako nastup ne nagrade i televizijski gledatelji svojim pozivima i porukama.

Marko Braić i Gina Damjanović otvorili su show i za pjesmu Kad bi barem, dobili mnogo lijepih riječi - Zorica Kondža čak im je predložila da pjesmu snime u ovoj svojoj verziji. Marko Tolja priznao je kako Marku Braiću ne može naći manu.

image

Gina i Marko

Hrt

Iva Jerković i Ivo Amulić ovaj su se put odlučili za pjesmu Roya Orbisona, Oh, Pretty Woman, a Danijela je pohvalila izbor megahita.

Na pozornicu su zatim izišli Areta Ćurković i Goran Bošković čiju su izvedbu u prošloj emisiji, zbog silne emotivnosti, članovi žirija jako hvalili. Ovaj put su izabrali pjesmu Songkillersa, Nitko kao ti. Danijela je izjavila:"Vi ste me obuzeli kompletno". Zorica Kondža primijetila je nesigurnosti, no svidjelo joj se kako je dvojac pjesmu izveo dobro i kako je bilo "lipo".

image

Areta i Goran

Hrt

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca pjevali su pjesmu Petersin i češanj, Duška Jelčića Duleta, Barbara Kolar se šalila na njihov račun rekavši da pokušavaju izazvati sućut žirija, jer je Robert Ferlin šepao. Zorica Kondža pohvalila je njihovo nastojanje da zabave publiku, a Tolja im je zahvalio što su u emisiju doveli ča-val.

image

Robert i Batiffiaca

Hrt

Maja Ciglenečki i Stjepan Lach pjevali su Oliverovu uspješnicu Što učinila si ti. Žiri ovaj put nije bio prezadovoljan njihovom izvedbom - preporučili su paru da sljedeći put Maja izabere pjesmu.

image

Maja i Stjepan

Hrt

- Draga Majo. Iz emisije u emisiju si bolja pa se vratiš na lošiju varijantu. Mislila sam da će ti puno bolje leći ta pjesma- rekla je Zorica.

Marina Orsag i Ivana Kindl izvele su pjesmu Superstition, Steveija Wondera. Jurica im je poručio da su bile "super" a Tolja se požalio kako mu je Marina Orsag preko društvenih mreža poručila da će ga prebiti nakon finala.

image

Marina i Ivana

Hrt

U show programu i ove subote osjetio se i dašak Eurosonga kroz nastup slovenskih predstavnika na Pjesmi Eurovizije, grupa LPS s pjesmom Disko.

Ovaj put iz showa su otišli Iva i Ivo koji su se od natjecanja oprostili još jednom izvjedbom pjesme Oh, Pretty Woman, a Iva je poručila da je zahvalna svima s kojima je radila u emisiji, a više će reći, kazala je, kada se malo slegnu dojmovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:03