SVEĆENIK IZNENADIO

Cure detalji crkvenog vjenčanja Ane Gruice: ‘A tek Fashion mačak s oltara, to nisam nikad doživjela!‘

Jedna od naših najuspješnijih dizajnerica Matija Vuicaza mladenku je specijalno dizajnirala bijelu čipkanu vjenčanicu

Ana Gruica i Boran Uglešić

 Nikola Vilic/Cropix

Cure novi detalji s crkvenog vjenčanja splitske glumice Ane Gruice i psihijatra Borana Uglešića.

Jedna od naših najuspješnijih dizajnerica Matija Vuica koja je za mladenku specijalno dizajnirala bijelu čipkanu vjenčanicu u kojoj je izrekla da pred oltarom, za IN Magazin je otkrila zanimljiv detalj s vjenčanja.

image

Ana Gruica, fra Jozo Čirko

Nikola Vilic/Cropix

‘‘Znači prvi put sam na vjenčanju gdje svećenik komentira haljinu. Taj svećenik je toliko divan i duhovit cijelo vrijeme, a opet u cijelom tom obredu, da sam to stvarno prvi put čula i ona njegova rečenica: ‘Ti svoju sigurno više nikad nećeš odjenuti, a ti Borane, možeš to odijelo još koji put.‘ Pa to je fantastično", rekla je Vuica, prenosi Slobodna Dalmacija.

Na pitanje novinara Gordana Vasilja što je to svećenik komentirao za njezinu vjenčanicu, Matija je odgovorila:

‘‘Ana, imaš divnu vjenčanicu. Baš je komentirao onako kao pravi Fashion mačak s oltara. To nisam nikad doživjela. Predivno. Bravo svećenik, bravo dragi.”

image

Crkveno vjenčanje splitske glumice Ane Gruice i psihijatra Borana Uglešića

Nikola Vilic/Cropix

Nadovezao se modni dizajner Ivica Skoko koji je Gruici napravio haljinu za prvi ples uz Ninin hit ‘‘Dani i godine‘‘.

‘‘Kao da mi se udaje član obitelji, ali uistinu jer Ana i ja smo u ovih 26 godina prošli jako puno, tako da mi je velika čast što je prvi ples otplesala baš u mojoj haljini", rekao je Skoko.

Uzvanici su uživali u vrhunskim ribljim i mesnim specijalitetima te desertima, a za zabavu je do ranih jutarnjih sati bio zadužen Milan Terze. Posebno oduševljenje izazvao je nastup naše glazbene dive Zorice Kondže, a mladenki je iz srca zapjevao i prijatelj Ivo Perkušić.

Sjajnu plesnu točku izveli su prvaci baleta HNK Split, a točno u ponoć svi gosti su upalili prskalice za 8. rođendan Anina sina Marata Ivana, kojeg je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, doznaje In Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:02