TRAŽI PRODUCENTA

Cuccurina fanovi zatrpavaju porukama, žele da se prijavi na Eurosong, evo što im je odgovorio

Marco Cuccurin kaže da čeka pravu pjesmu, a video na tu temu skupio je na Tik Toku oko 200 tisuća pregleda

Marco Cuccurin

 Josip Moler/Cropix

Influencer Marco Cuccurin ne krije svoju ljubav prema glazbi i da su mu najveća želja Dora i Eurosong. Podijelio je glasovnu poruku svoje prijateljice koja ga bodri da on nagodinu ode na Eurosong. Naime, bila je na dočeku Baby Lasagne, Marka Purišića, pa je mislila da bi nagodinu opet mogli vikati isto Marko, ali Cuccurin.

„Dobar dan svima, znate da mi je najveća želja Dora i Eurosong kada se desi prava pjesma znate da ću i prijaviti se. Moj imenjak Marko je napravio nešto što sada treba hvaliti i uživati u tome. A dok se ja ne pojavim na Dori, hvala što vjerujete, šaljete, mislite...”, poručio je Marco.

image

Marco Cuccurin o Eurosongu

Screenshot/instagram/markomarkec3/

Na TikToku je osvanuo video na kojem se poručuje „Marco Cuccurin pripremi se, ti nas predstavljaš iduće godine”, koji je Marco podijelio na Instagramu i osvrnuo se na njega.

image

Marco Cuccurin o Eurosongu

Screenshot/instagram/markomarkec3/

„A ovo mi je sinoć izašlo na for you pageu i ima preko 200 tisuća pregleda. Ljudi tražim producenta, dobru stvar i kad se zvijezde poklope, here I am!” poručio je.

Podijelio je i komentare podrške koji navijaju da nas predstavlja 2025. na Eurosongu.

„Marco+cool pjesma=Eurovizija 2025”, „Marko Purišić 2024., Marko Kukurin 2025.”, „Marco, bilo bi lijepo da se prijaviš za Doru i da nas predstavljaš na Euroviziji 2025. godine! Sve bi nas učinio ponosnim”, „Dragi Marko, od srca želim i držim fige da nas sljedeći put ti predstavljaš... Imaš šarm, glas, stas, savršen ples! Imaš sve što ovaj šou triba! Držim fige da te jednom vidim na Euroviziji”, glasile su poruke.

image

Marco Cuccurin o Eurosongu

Screenshot/instagram/markomarkec3/

Nakon toga Cuccurin je podijelio svoje dojmove s ovogodišnjeg Eurosonga.

„Čekao sam da se malo smirim i da ne napišem nešto krivo i grubo. Što se tiče Eurosonga, Eurosong se pokazao kao politično nadmetanje država i vrlo je očito da smo pokradeni. Okej, they/them iz Švicarske je super i talentirani su, ali zar stvarno mislite da je slučajnost da mu preko 20 zemalja da najviših 12 bodova? Pa ne budite smiješni jer idioti bome nismo”, komentirao je Marco ovogodišnje natjecanje i pobjedu Nema iz Švicarske koji je skupio najviše bodova žirija.

„Eurosong je generalno ove godine bio kao loša telenovela, od Izraela pa do situacije s diskvalifikacijom Nizozemske. Glazba ujedinjuje ljude, a ova manifestacija spaja Europu, ali očito da se i tu ne može bez drama”, zaključio je pa dodao i svijetlu točku.

„Svijetla točka u svemu je Marko Purišić – Baby Lasagna. Dečko koji je imao ukupno jedan od najboljih rezultata na eurosongu ikad kada su u pitanju bodovi i to od kad Eurosong postoji. Dečko koji je Hrvate okupio na okupu kao jedno. Konačno smo svi bili zajedno bez da je povod tome nogomet. Da se razumijemo, volim ja i nogomet pratiti, ali lijepo je da i glazba pokazuje koliku moć ima u spajanju ljudi”, zaključio je.

image

Marco Cuccurin o Eurosongu

Screenshot/instagram/markomarkec3/

Podsjećamo, Marco Cuccurin svoje talente je pokazao pobjedivši u showovima „Ples sa zvijezdama” i „Zvijezde pjevaju”. U „Plesu sa zvijezdama” bio je partner plesačici Pauli Tonković 2023. godine, a u „Zvijezde pjevaju” pobjedu je osvojio s Miom Negovetić 2022.

image

Marco Cuccurin i Paula Tonković

Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 11:45