ODUSTAO

CETINSKI IPAK NEĆE U POLITIČKU UTRKU Objasnio razloge takve odluke: 'Imao sam jake ponude i velike šanse ulaska direktno u Sabor, ali... Sve znate'

 
 Screenshot

Tony Cetinski ipak se neće pridružiti glumcima, pjevačima i komičarima koji će na skorim parlamentarnim izborima pokušati ući u Sabor. Popularni pjevač na svom Facebook profilu u utorak ujutro donio je svoju, kako kaže, definitivnu odluku:

- Samo da vas obavijestim da sam ipak odustao od političkog angažmana no ne i od našeg cilja. Ja definitivno ne vidim sebe u saborskom društvu koje je trenutno u tim foteljama. Imao sam jake ponude i velike šanse izvjesnog ulaska direktno u sabor ali ……….Sve znate... dok pjevam najjači sam vaš glas i tako neka ostane još neko vrijeme. Možda jednog dana, no nadam se da ćemo problem slobodnog izbora ili informiranog pristanka na cijepljenje svejedno uspješno riješiti i bez da sjedim u Saboru - napisao je Tony za kojeg se nagađalo kako će u Sabor ući na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore, kojeg je nedavno pohvalio u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju:

- Škoro, po mom mišljenju, okuplja jako interesantan profil ljudi oko sebe. Mislim da Škoro sada ima veliku šansu za trijumf, veću nego na predsjedničkim izborima - rekao je Tony, koji je nedavno viđen u društvu Škorinog savjetnika Stjepe Bartulice.

Tony se u utorak nije odazivao na naše poruke i pozive kako bi pojasnio koji je razlog tome da je, barem zasad, odustao od političkog angažmana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 10:57