NARUŠENA PRIVATNOST

Bujna Slavonka požalila se fanovima: ‘Pokušavala sam se fotografirati na balkonu, ali susjedi su me špijunirali...‘

Sudeći po komentarima pratiteljima se svidjela fotografija: ‘Savršena Claudia‘, ‘Ljepotice‘, ‘Predivna si‘

Claudia Rivier

 -/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Claudia Rivier, Slavonka koja se proslavila tako što na društvenim mrežama objavljuje svoje obline u donjem rublju, požalila se svojim pratiteljima na susjede koji narušavaju njezinu privatnost.

"Pokušavala sam napraviti par fotografija na mom balkonu, a ova me osoba doslovno špijunirala. Nemam privatnosti u vlastitoj kući", napisala je u Instagram priči kada je snimila jednu djevojku kako povremeno viri s prozora. No, Claudia se ipak uspjela fotografirati i podijeliti svoje izdanje u prozirnom donjem rublju i zalazak sunca sa svojim pratiteljima.

"Pokušavala sam uhvatiti zalazak sunca, ali moji susjedi su me špijunirali. Nažalost, imam samo jednu fotografiju", napisala je u opisu objave. "Tko bi krivio susjede?", našalio se jedan pratitelj.

Sudeći po komentarima pratiteljima se svidjela fotografija. "Savršena Claudia", "Ljepotice", "Predivna si", "Kad vidim tebe, zaljubim se u zalazak sunca u Hrvatskoj", reakcije su na fotografiju objavljenu jučer.

Slavonka je jučer podijelila još jednu fotografiju i ponovno pokupila brojne komplimente, a poslala je i vrijednu poruku. "Pravilo broj 1 - pokaži ljubav i bit ćeš voljen", poručila je Claudia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 10:12