DOBRA ŠALA

Boris Rogoznica u Španjolskoj svima pokazivao da voli starije žene: ‘Prekipilo mi da mi dečki stalno namiguju...‘

Boris je otputovao u Barcelonu, a njegove pratitelje najviše je nasmijala njegova majica zanimljivog natpisa

Boris Rogoznica

 Instagram/boris_rogoznica/

Glazbenik Boris Rogoznica ovih je dana uživao i ‘punio baterije‘ u španjolskom gradu Barceloni.

Fotografijama s putovanja pohvalio se i na društvenim mrežama, a njegove pratitelje najviše je nasmijala njegova majica zanimljivog natpisa. Na bijeloj je majici pisalo ‘I love milfs‘, što bi u prijevodu značilo da voli mame koje dobro izgledaju i koje bi rado odveo u krevet.

"Je li to pametno tako hodati naokolo?", pitala ga je jedna pratiteljica u komentarima, na što joj je Rogoznica u šali odmah odgovorio: "Prekipilo mi da mi dečki stalno namiguju. Morao sam nešto poduzeti."

Nakon serije takvih fotografija u majici, Boris je objavio i dvije fotografije - jednu koja je nastala kada je poletio za Barcelonu, a drugu nakon što je sletio u Zagreb - a tada je pozirao u majici s natpisom ‘I love 69‘, odnosno ‘Volim pozu 69‘.

Tom je prigodom podijelio sa svojim pratiteljima koliko je njegov posao naporan i zašto ponekad mora uzeti predah od posla.

"U svibnju sam imao rekordan broj nastupa otkako se bavim glazbenim nastupanjem. Ljudi me angažiraju kako bih svojom vještinom, pozitivom i dobrom energijom unio radost u njihove živote te začinio njihove važne datume.

Moj posao je ekstreman. Napori su ponekad zaista nadljudski. Mjesečno upoznajem nebrojeno mnogo novih lica, s kojima moram porazgovarati, slikati se, zagrliti oko ramena, popiti rakiju, našaliti se, i naravno, svima svirati i pjevati bez zadrške... Sve to poprilično crpi energiju.

Da bih to tako mogao, moram biti sretan i napunjen dobrim sadržajem. Ako stisnete naranču, izaći će slastan juice. Ako stisnete prišt, izaći će gnoj. Daješ ono što imaš u sebi. Tako je sa svima nama.

Od presudne važnosti je da održavamo mentalnu i fizičku higijenu. Punimo se dobrim i pozitivnim stvarima, vježbamo, putujemo, uživamo u životu, hrani, piću, u svemu što nas čini sretnima i ispunjava, a da nije štetno po zdravlje ili za druge.

Kako drugačije dati radost drugima ako je nema u nama? Nikako! Zato ljudi, putujte, volite i obožavajte svoj život. Ne čekajte drugi. Šta će vam kad imate ovaj, ovdje i sada. Vidimo se na nastupima", poručio je svojim pratiteljima, koji su se složili s njim u komentarima.

Podsjetimo, Rogoznica je bio u braku s glumicom i TV voditeljicom Doris Pinčić Guberović, a imaju sina Donata i kćer Gitu. Nedavno je boravio na Tajlandu te otkrio da uživa u društvu misteriozne djevojke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 15:04