MAMAC ZA PUBLIKU

BORIS HVALI ZGODNU KOLEGICU: 'ŠEFE, UMISLIT ĆU SE!' Uskoro bivšem mužu Doris Pinčić naglo porastao broj pratitelja, ali on mari samo za - glazbu

 
 INSTAGRAM

Kao udarna vijest ovoga tjedna pokazao se razvod glumice i TV voditeljice Doris Pinčić Rogoznice i diplomiranog ekonomista te pjevača Borisa Rogoznice. Iako su isprva šutjeli o krizi i razlazu poslije sedam godina bračne sreće, oboje su u četvrtak na svojim Instagram profilima potvrdili tu informaciju te zamolili da se poštuje njihova privatnost.

I dok je Doris u petak vodila svečano otvorenje Plazma Sportskih igara mladih u Prelogu, Boris se na društvenim mrežama bacio na promoviranje svog glazbenog stvaralaštva. Tako je ovih dana objavio video koji je nastao na jednoj njegovoj gaži na kojoj mu se pridružila i atraktivna kolegica Marija Habibi Matić, za koju je Rogoznica imao samo riječi hvale.

- Lako je pjevati, svirati i animirati publiku uz ovakvu kolegicu, koja prekriva sve nedostatke, a sjajne trenutke čini joj sjajnijima. Moj mali vjerni Sancho Panza, oduševila je sve prisutne svojim glasom i stasom - napisao je Zadranin na Instagramu, a Marija mu je u komentaru u šaljivu tonu odgovorila: "Jao, šefe, umislit ću se!".

Iako mu je profil neko vrijeme bio privatan, Rogoznica ga je sad opet otvorio za javnost, a otkrio je i kako mu je broj pratitelja neočekivano porastao.

- Dobrodošli na moj profil! Na njemu nećete doživjeti vrijeđanje, omalovažavanje, psovke, uvrede i slično. Ako vam je kojim slučajem do toga, nalazite se na krivom mjestu. Ako želite svoj život provesti mrzeći sve oko sebe uključujući i sebe, samo dajte, ali ne ovdje!

Moja strast je glazba, nesebično je dijelim sa svojom okolinom te svim ljudima dobre volje koji imaju potrebu uživati u mojim izvedbama i svemu pozitivnom što im mogu pružiti. Sve ostalo je za mene sporedno i nebitno. Zato ću na svom profilu pretežito objavljivati svoje glazbene izvedbe, vijesti i poneki selfie, a kome ne paše - široko mu polje - napisao je pjevač.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Poštovani novi pratitelji, koji ste me zapratili u jakom velikom broju ovih zadnjih par dana, DOBRODOŠLI na moj profil! Na njemu necete doziviti vrijedanje, omalovazavanje, psovke, uvrede i sl. Ako vam je kojim slucajem do toga, nalazite se na krivom mjestu. Ima pregršt adresa na kojima cete biti rado primljeni, kao hejteri koji nabijaju klikove, gubeci svoje dragocijeno vrijeme - nekome donosite finu zaradu od "clickbaita" "I to je ok, i legitimno". Ako zelite svoj zivot provesti mrzeci sve oko sebe ukljucujuci i sebe, samo dajte. Ali ne ovdje!!! Na mom profilu (koji je od danas ponovno otvoren za javnost) vrijede drugacija pravila kao i u mom privatnom okruženju, pa vas molim da to postujete. A to su pristojno ponasanje i izrazavanje. Moja strast je glazba, nesebicno je dijelim sa svojom okolinom te svim ljudima dobre volje koji imaju potrebu uzivati u mojim izvedbama i svemu pozitivnom sto im mogu pruziti. Sve ostalo je za mene sporedno i nebitno. Zato cu na svom profilu pretezito objavljivati svoje glazbene izvedbe, vijesti i poneki selfie, a kome ne paše..široko mu polje Nadam se da ce vecina ipak pronaci nesto korisno za sebe, sto ce im uljepsati dan i podici vibraciju. Takoder Vam nudim mogucnost da narucite glazbenu zelju za neku svoju blisku osobu, te je obradujete prilikom rodendana ili sl. Cim budem u mogucnosti rado cu vam snimiti i poslati cestitku koju mozete objaviti ili poslati direktno toj osobi. Jos jednom, DOBRODOŠLI ❤ uživajte u današnjoj izvedbi moje omiljene Grašine pjesme i javite mi dojmove

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 20:27