LEGENDARNA LJEPOTICA

Bivša Miss Jugoslavije i Pipi djevojka u rijetkom izlasku s mužem kirurgom: Nakon propalih brakova konačno našla sreću

Ana Sasso bila je proglašena najljepšom Jugoslavenkom 1982., snimala je u Parizu i Milanu...

Ana Sasso

 Lucija Ocko/Cropix

Bivša Miss Jugoslavije i nekadašnja Pipi djevojka, 60-godišnja Ana Sasso, bila je jedna od uzvanica na Izboru za Miss Beauty Zagreba. Tamo je stigla u pratnji svog supruga, splitskog kirurga Hrvoja Tomasovića.

image

Ana Sasso

Lucija Ocko/Cropix
image

Ana Sasso

Lucija Ocko/Cropix

Prije Tomasovića, ljepotica je bila u braku s Nenadom Bareom Teklićem i Igorom Franceschijem. Javnosti je posebno bio zanimljiv kontroverzni ugostitelj Nenad Bare Teklić, kojeg se nazivalo i ‘kraljem splitskog noćnog života‘. On je savjetovao Željka Keruma, bio je prijatelj s Josipom Dikanom Radeljakom i Tomislavom Horvatinčićem, a poginuo je u prometnoj nesreći. S Franceschijem Ana Sasso navodno nije imala sreće jer se šuškalo da ju je besramno varao.

Ana Sasso bila je proglašena najljepšom Jugoslavenkom 1982., snimala je u Parizu i Milanu, a iako je dobivala ponude i za snimanje filmova, od filmske karijere je odustala jer nije htjela snimati scene u toplesu. Titulu seks-simbola stekla je zbog reklame za Pipi, a prizori u kojima u mokroj majici izlazi iz mora mnogima su i dan danas urezani u pamćenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 10:12