VLADA UZBUĐENJE

Baby Lasagna pozirao pored kontejnera i najavio ‘nešto novo‘, fanovi nestrpljivi: ‘Prestani biti zagonetan!‘

Baby Lasagna najavio je nešto novo na svom Instagramu, a fanovi to ne mogu dočekati

Baby Lasagna

 Instagram//

Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić, objavio je nove fotografije na Instagramu i otkrio fanovima da sprema nešto novo. Prvo je pozirao u prtljažniku automobila u kratim crnim hlačama, ružičastoj majici i plavoj jakni. U prvom planu je njegova nova tetovaža mačka Stipe koju ima na potkoljenici.

Na drugoj fotografiji je u istoj pozi čučnja, no ovaj put se fotografirao ispred kontenjera za plastiku i papir. Na trećoj se fotografirao iza stražnje gume na automobilu.

"Ovo je negdje gdje mi radimo na nečemu novom i to nešto će se ubrzo dogoditi u bliskoj budućnosti, tako da budite uskoro spremni. Imajte lijep dan", poručio je i poželio pratiteljima, a oduševljeni komentari su se nizali.

"Ne mogu dočekati!", "Naš slavenski dečko iz grada", "Možemo li znati definiciju riječi ‘uskoro‘?", "Tako sam uzbuđen zbog nove glazbe. A i nova tetovaža Stipe gori!", "Molim te prestani biti zagonetan, ne možemo više čekati!", "Iskreno ne mogu dočekati tu misterioznu stvar na kojoj radiš", pisali su pratitelji.

Podsjećamo, Baby Lasagna predstavljao je Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" i završio je drugi, što je najbolji rezultat Hrvatske na tom natjecanju. Osim toga, pobjednik je televotinga jer je osvojio najviše bodova publike. Ipak, pobjeda je otišla u ruke nebinarne osobe iz Švicarske Nema koji se natjecao s "The Code". Nakon Eurosonga popularnost našeg predstavnika eksplodirala je i rasprodaje koncerte u Hrvatskoj, ali i Europi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 09:31