PRESTIGAO ŠVICARCA

Baby Lasagna ponovo je prvi na eurovizijskim kladionicama! ‘Rim Tim Tagi Dim‘ pjeva već kompletna Europa

Eurovizijskim fanovima, očito je sad, više se dopao Baby Lasagna u kostimu dizajnerice Valentine Pliško, od Švicarca Nema

Baby Lasagna na prvoj probi

 /Corinne_cumming/ebu

Baby Lasagna ponovo je prvi na eurovizijskim kladionicama! Da bi opet mogao doći na ovu poziciju slutilo se posljednjih dana, jer su nakon prvih proba u Areni Malmo njegove kvote za pobjedu na kladionicama počele rasti, da bi sad prvo sustigao, a potom i prestigao Nema iz Švicarske koji na kladionicama trenutno ima 21 posto šanse za pobjedu, dok Baby Lasagna ima jedan posto više.

Prije pet dana, uoči prve eurovizijske probe, Lasagna je imao kvotu od 17 posto. Švicarac je tada bio prvi na kladionicama s kvotom od 24 posto, koja se polako ali sigurno počela topiti u trenutku kada se ukazao u svom eurovizijskom odijelcu u kojem prevladavaju ružičasta i bijela boja, na cirkuskoj platformi na kojoj na bini pjeva ‘The Code‘.

image

Baby Lasagna opet prvi na eurovizijskim kladionicama

Screenshot Eurovision World/

Eurovizijskim fanovima, očito je sad, više se dopao Baby Lasagna u kostimu dizajnerice Valentine Pliško, a unatoč zavidnim vokalnim sposobnostima Švicarca, budimo iskreni, ‘Rim Tim Tagi Dim‘ pjeva već kompletna Europa, što su ljudi koji se klade itekako prepoznali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 10:53