UOČI NASTUPA NA DORI

Baby Lasagna otkrio što sprema za večeras: ‘Sve će biti drugačije!‘

Njegova pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim‘ jako se svidjela ljubiteljima Eurosonga, a večeras priprema nešto posebno

Baby Lasagna

 Vanesa Pandzic/Cropix

Večeras je na rasporedu druga polufinalna večer Dore, a u njoj će nastupiti i ovogodišnji favorit prema kladionicama, Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić.

Njegova pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim‘ jako se svidjela ljubiteljima Eurosonga, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu, a otkad je objavio spot za spomenutu pjesmu, Hrvatska je na eurovizijskim kladionicama skočila sa sedmog na treće mjesto.

Za Zagreb.info otkrio je što gledatelji mogu očekivati od večerašnjeg nastupa.

"Probe su gotove. Bilo je tri dana proba i ogromna je bila razlika između prvog i zadnjeg dana. Prvi dan je sve bilo kaotično, brzo i dosta je onako ostavilo neku nesigurnost, ali zadnji dan probe je bio vrh. Sve smo pogledali, sve smo čuli i sve je fantastično i jedva čekam", rekao je glazbenik.

"Jako sam uzbuđen. Ne mogu, u biti, ne želim otkrivati puno od svog nastupa. Jedino što mogu reći, nemojte se navikavati na look i feel spota. Na showu će biti još nešto luđe. Postoje neki momenti, možete pogađati što će iz spota biti slično, ali u globalu sve će biti drugačije", poručio je Baby Lasagna za Zagreb.info.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 06:53