SVE ZBOG STILA

Baby Lasagna otkrio kakvu mu je poruku poslala njegova Elizabeta: Njegova reakcija je urnebesna

Baby Lasagna ranije je već otkrio kako mu zaručnica pomaže složiti modne kombinacije

Baby Lasagna

 -/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Baby Lasagna nasmijao je svoje fanove novom fotografijom na Instagramu, a čini se da je njegova zaručnica Elizabeta nasmijala njega. Glazbenik je objavio snimku zaslona poruka između Elizabete i njega. Objasnio je kako Elizabeta nije kod kuće, a on ima intervju.

"Aha, gdje ćete se naći na kraju? I molim te, obuci nešto lijepo", napisala mu je, a Marko joj je odgovorio lavinom smijeha.

image

Dopisivanje Baby Lasagne i Elizabete Ružić

Screenshot/instagram/baby Lasagna/

Naš predstavnik na Eurosongu, koji je završio kao drugoplasirani, već je ranije otkrio da je Elizabeta ta koja mu pomaže odabrati odjevne kombinacije.

"Ako je u pitanju moda, tu postoji manjak stila koji nadopunjuje moja bolja polovica. Uvijek kada mi netko pohvali outfit, pohvali zapravo nju. Što se tiče lifestylea, pokušavam biti iskren i korektan, prije svega ljubazan i strpljiv. Ali više je na drugim ljudima da to procijene nego na meni", rekao je ranije glazbenik za Story.

image

Elizabeta Ruzic i Baby Lasagna

Goran Mehkek/Cropix

Podsjećamo, Elizabeta i Marko upoznali su se prije tri godine kad ga je ona dodala na društvenim mrežama jer ga je primijetila kako je svirao u jednoj grupi koju je slušala, a nakon toga su otišli na spoj. Elizabeta je studirala Medijsku umjetnost na Umjetničkoj akademiji u Splitu i bavi se videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom. Producentica je i spota pjesme "Rim Tim Tagi Dim" s kojom nas je Baby Lasagna predstavio ove godine u Švedskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 15:55