KAD ĆE PRAVA PLAŽA?

Baby Lasagna oduševio fanove u ružičastom bazenčiću na napuhavanje: ‘Čekam da Elizabeta završi...‘

Nekoliko je vjernih obožavatelja ovog glazbenika prepoznalo dječji bazen iz spota za jednu njegovu pjesmu

Baby Lasagna u bazenčiću

 Screenshot/instagram/

- Čekam da Eliza završi svoj posao kako bismo mogli otići na ‘pravu plažu‘, a ne na ‘plažu kod kuće‘ - napisao je Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu i vlasnik hita "Rim Tim Tagi Dim", uz najnoviji video na Instagramu.

U kratkom videu koji je u vrijeme pisanja ovog teksta prikupio brojne simpatije pratitelja, popularni Baby Lasagna stoji u ružičastom bazenčiću na napuhavanje u svom dvorištu te se brčka pod mlazom šmrka za zalijevanje. Prema opisu objave, 29-godišnji glazbenik čeka svoju zaručnicu Elizabetu da završi s poslom kako bi konačno mogli na more, odnosno, kupanje.

image

Baby Lasagna u bazenčiću

Screenshot/instagram/

U kometarima, nekoliko je vjernih obožavatelja ovog glazbenika prepoznalo dječji bazen iz spota za pjesmu "Don’t Hate Yourself but Don’t Love Yourself Too Much", a ostali su se nasmijali novom šaljivom videu.

Podsjetimo, Baby Lasagna je za Elizabetu oduvijek govorio kako je njegova najveća podrška.

image

Baby Lasagna u bazenčiću

Screenshot/instagram/

Elizabeta je Marku osmislila spot za ‘‘Rim Tim Tagi Dim‘‘, a od njega je mlađa godinu dana. Radi u obiteljskoj tvrtki u Kašteliru.

– Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: ‘Vidi, koji zgodan lik‘. Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća – ispričala je ona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. kolovoz 2024 14:49