RAZVESELIO IH JE

Baby Lasagna objavio video na TikToku, obožavatelji su odmah počeli nagađati o čemu je riječ: ‘Dobili smo emo fazu‘

Baby Lasagna prije nekoliko je dana najavio svoju veliku europsku turneju koja kreće u proljeće 2025., trajat će 6 tjedana

Baby Lasagna

 Tomislav Kristo/Cropix

Baby Lasagna razveselio je svoje obožavatelje na TikToku posljednjom snimkom koju je objavio gdje radi grimase na pjesmu "Teenage Dirtbag" grupe Wheatus. Glazbenik je kosu stilizirao tako da je izgledao kao "emo boy", a to su prepoznali i brojni obožavatelji.

"Dobili smo Baby Lasagnu emo fazu", "Emo Marko", "Uljepšao si mi dan", "Ovo je slatko", pisali su u komentarima ispod TikToka obožavatelji. Inače, Baby Lasagna prije nekoliko je dana najavio svoju veliku europsku turneju koja kreće u proljeće 2025. Tako će se naš ovogodišnji eurovizijski predstavnik naći ispred publike u 16 država na 21 koncertu u 6 tjedana.

"Meow back" turneja odvest će Baby Lasagnu u Hamburg, Kopenhagen, Gothenburg, Oslo, Stockholm, Helsinki, Berlin, Budimpeštu, Prag, Munchen, Bern, Madrid, Barcelonu, Zurich, Pariz, Amsterdam, Antwerp, Dublin, Glasgow, London i Atenu u periodu od 16. ožujka do 26. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 19:15