VELIKE PROMJENE

Baby Lasagna: ‘Nekada nisam imao ni za taksi. Vjenčanje? Elizabeta i ja smo već sve riješili!‘

‘Počeo sam uspoređivati kako je to bilo prije šest mjeseci i kako je sada...‘, kazao je Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna

Baby Lasagna

 Goran Sebelic/Cropix

Glazbenik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, osvrnuo se na prethodnih šest mjeseci i za In Magazin otkrio što se to promijenilo u pola godine od kada je postao poznat. Otkrio je i da će uskoro on i njegova zaručnica Elizabeta Ružić, koja mu pomaže u poslu i koja mu je velika podrška, stati pred oltar.

image

Elizabeta Ružić i Baby Lasagna

Livio Andrijic/Cropix

"Danas nakon šest mjeseci smo moj PR-ovac i ja opet sjeli u auto i idemo od medija do medija, i onda sam počeo uspoređivati kako je to bilo prije šest mjeseci i kako je sada i tek tada se naježim, ono, ne mogu vjerovati što se događa. Sad smo išli na ručak, a prije smo skupljali koji euro da si kupimo pekaru pa smo išli pješke, hodali po pola sata, 45 minuta, jer nismo imali za taksi", kazao je Baby Lasagna.

"Sve je bilo nekako romantično i simpatično, a sada smo već kao dva komfort lika, znaš ono, imamo sad svoj autić, išli smo na ručak u restoran. Vidi se neki napredak, onako kako smo nešto napravili nešto se dogodilo lijepo. Sada možemo uživati, platiti račune", dodao je glazbenik koji je nedavno izbacio pjesmu "and I" i spot za koji je zaslužna njegova zaručnica koja će mu uskoro postati supruga.

image

Elizabeta Ružić i Baby Lasagna

Hrt/

"Ja joj zadajem glavobolje žešće. Mi krenemo skupa raditi i onda ona preuzme. Ja kažem otprilike želim tako i tako sam zamišljao i ona mene konstantno pita kakve ideje imaš... Kad bih radio s nekim vanjskim on bi rekao ne, a ako radiš sa zaručnicom onda možeš. Tako da ima svoje izazove i prednosti. Nije baš da radi što god poželi", rekao je Baby Lasagna i priznao da nekada zna biti s njim teško raditi. Ipak, uz Elizabetu je sve lakše.

"Imamo sve, sve je riješeno. Vjenčat ćemo se", otkrio je važnu vijest glazbenik. Detalji javnosti za sada nisu poznati, a s obzirom na to da Purišić voli svoju privatnost, možda će poseban dan biti daleko od očiju javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 11:08