EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna nastupio u Nizozemskoj: Evo kako je Europa reagirala na našeg eurovizijskog predstavnika

Snimka nastupa objavljena je i na profilu wiwibloggs, gdje su se zaredali komentari podrške

Baby Lasagna u Amsterdamu

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, nastupio je u Amsterdamu i izveo svoju eurovizijsku pjesmu "Rim Tim Tagi Dim", a jedino što je imao za reći nakon nastupa je: "Ovo je bilo ludo!".

Naime, snimka nastupa objavljena je i na profilu wiwibloggs, gdje su se zaredali komentari na njegov nastup, mahom pozitivni i puni oduševljenja. Doduše, ni tijekom nastupa uživo nije nedostajalo glasnih ovacija i odlične atmosfere koju naš eurovizijski predstavnik donosi gdje god stigne.

- Nemaš pojma koliko smo svi ponosni na tebe, Marko, kao država i kao narod. Ne samo zbog fenomenalne pjesme, već što nas predstavlja jedna tako predivna duša i osoba. Budi i ostani ono što jesi - piše mu jedna hrvatska pratiteljica, u moru stranih komentara koji već najavljuju "Eurosong 2025. u Hrvatskoj".

image

Baby Lasagna u Amsterdamu, tijekom nastupa

Sander Koning/Afp/Profimedia/Sander Koning/afp/profimedia

Mnogi komentari hvale energiju Marka Purišića, odnosno, Baby Lasagne, i ističu da mu je svaki nastup "sve bolji i bolji" te mu predviđaju velik uspjeh na pozornici u Malmou.

Inače, u posljednjih nekoliko dana su trgovi većih hrvatskih gradova plesali uz taktove "Rim Tim Tagi Dim", a Purišić se zahvalio na toj predivnoj gesti podrške te naglasio koliko ga je to dirnulo.

- Bok ljudi, evo me u Amsterdamu, upravo smo odradili četrdesetak intervjua, a ja sam odlučio ponovno snimiti ovaj video. Prvi kad sam snimao prije par sati, sam plakao kao kišna godina, al nisam to mogao staviti na Instagram, na društvene mreže. Htio sam samo uzeti trenutak i reći koliko mi je ovo događanje u Zagrebu, Zadru, Osijeku, Splitu i Umagu promijenilo totalno percepciju ovoga što se događa. Sada vidim koliko je vas tamo, koliko vas mene podržava i sada ovo više ne radim za sebe, ovo sada radim za vas i za sve moje bližnje. Nevjerojatno, reći hvala je premalo i ja sam u apsolutnom šoku. Nikad nisam mislio da će doći do ovoga i hvala vam do neba, još ne mogu naći riječi, ali hvala - poručio je Baby Lasagna u videu koji je objavio u priči na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:20