UNATOČ KIŠI

Baby Lasagna: ‘Hvala vatrogascima, čistačima, hvala svima što ste pjevali i skakali...‘

‘Putovao sam iz Finske prošli tjedan u Poljsku i ovaj tjedan ovdje u Hrvatsku da vidim vaše nastupe i potpuno sam zadivljen talentom i energijom vas i cijelog vašeg tima‘ napisao je jedan obožavatelj
 Vanesa Pandzic/Cropix

Nakon odrađena tri koncerta u nizu na zagrebačkoj Šalati i tu unatoč prilično lošem vremenu, Baby Lasagna zahvalio se na svom Instagram profilu svima koji je su sudjelovali u realizaciji ovog projekta.

"Finilo je i to. Hvala što se nam poklonili ove tri večeri. Hvala tehničarima, osiguranju, vatrogascima, policajcima, čistačima i domarima. Hvala našim gostima koji su svojom glazbom obogatili ovu večer. I na kraju hvala svima vama što se došli usprkos kiši, hladnoći i vjetru. Hvala vam što ste čekali u redovima i što ste pjevali, plesali i skakali. Ova zahvala počinje zvučat kao AI generated content (sadržaj koji je proizvela umjetna inteligencija op.a.), ali i dalje ne vjerujem da se sve ovo događa, pa mi je zato još uvijek teško sabrati,ono što je preda mnom. Samo hvala.", napisao je glazbenik pravog imena Marko Purišić u nedjelju. Među mnogobrojnim lajkovima i komentarima našao se i ovaj koji dobro oslikava kako Lasagnina popularnost diljem Europe nije splasnula odmah nakon Eurosonga.

"Putovao sam iz Finske prošli tjedan u Poljsku i ovaj tjedan ovdje u Hrvatsku da vidim vaše nastupe i potpuno sam zadivljen talentom i energijom vas i cijelog vašeg tima. Volio sam svaku sekundu sva četiri nastupa koje sam posjetio i jedva čekam sljedeće proljeće da vas ponovno vidim! Također, posjet Hrvatskoj prvi put bio je vrhunac moje godine i nikada to neću zaboraviti. Prekrasna zemlja s najljubaznijim ljudima koje sam upoznao. Hvala!!", napisao je jedan Lasagnin obožavatelj.

image

Baby Lasagna

Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 13:05