ODMARA OD NASTUPA

Baby Lasagna do suza nasmijao fanove, svi komentiraju njegov video s Elizabetom: ‘Vas dvoje ste predivni!‘

Hrvatski pjevač niže uspjeh za uspjehom, a svoje slobodno vrijeme najčešće provodi sa zaručnicom Elizabetom

Baby Lasagna i Elizabeta

 Instagram

Hrvatski pjevač Marko Purišić, javnosti poznat kao Baby Lasagna, nasmijao je pratitelje novim videom na Instagramu koji je snimio sa zaručnicom Elizabetom Ružić. Par je uživao u kupanju u bazenu, a Baby Lasagna se odlučio u potpunosti opustiti.

Dok je on plutao po vodi, njegova ga je zaručnica pridržavala rukama. "Kad si cijeli dan bio veliki dečko pa si sad spreman biti mala beba", napisao je Marko.

Osim njegovog opisa je još jedan detalj nasmijao pratitelje. "Pokazala je svoje prave boje u zadnjim sekundama videa", poručio je Marko. Elizabeta se odlučila našaliti pa ga je krenula "ugristi". "Baby Lasagna pluta po vodi sve dok ga zaručnica ne pojede", u šali je napisao jedan pratitelj.

Neki su im poručili da sa svojom "umjetničkom rutinom" mogu osvojiti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a neki su im poručili da su "savršeni jedno za drugo".

"Preslatki ste", "Predivan ste par", "Baš ste me nasmijali. Vas dvoje ste odlični", "Ovo je ljubav", samo su neki od komentara.

Osim što zajedno nasmijavaju obožavatelje, Marko i Elizabeta surađuju i na njegovim spotovima. Ona je zaslužna za spot za hit pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" s kojom je Baby Lasagna završio na drugom mjestu na ovogodišnjem Eurosongu. Elizabeta je s Markom radila i na spotu za pjesmu "and I" koju je objavio prije mjesec dana. Kako je nedavno pjevač rekao za In Magazin, njihova suradnja nije uvijek jednostavna.

"Ja joj zadajem glavobolje žešće. Mi krenemo skupa raditi i onda ona preuzme. Ja kažem otprilike želim tako i tako sam zamišljao i ona mene konstantno pita kakve ideje imaš... Kad bih radio s nekim vanjskim on bi rekao ne, a ako radiš sa zaručnicom onda možeš. Tako da ima svoje izazove i prednosti. Nije baš da radi što god poželi", rekao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. kolovoz 2024 12:50