ČESTITAO PARU

Antonija Blaće i suprug Hrvoje imaju razloga za slavlje: Javio im se i Joško Lokas sa super idejom!

Hrvoje Brlečić i Antonija Blaće podijelili su na svojim društvenim mrežama predivne poruke za njihovu devetu godišnjicu braka

Antonija Blaće sa suprugom Hrvojem

 Damjan Tadic/Cropix

Naša poznata televizijska voditeljica, Antonija Blaće, otkrila je na svom Instagramu da danas slavi devetu godišnjicu braka sa suprugom Hrvojem Brlečićem. Par je jedno drugome javno čestitao lijepim porukama na društvenim mrežama.

Hrvoje je podijelio simpatičnu fotografiju voditeljice i napisao: "Hvala ti što postojiš, ostani mi takva kakva jesi - savršena. Sretna ti godišnjica braka." Antonija je podijelila video, a onda kasnije i profesionalne fotografije nje i supruga. "Ljubav je to, 9 godina braka. Volim te, ljubavi moja", napisala je voditeljica.

Inače, par se prije devet godina vjenčao u Crkvi sv. Marka u Zagrebu, a kako prenosi RTL, Hrvoju je vjenčana kuma bila Janica Kostelić, dok je Antoniji kuma bila Jasmina Vukičević. Od poznatih su ovu ljubav slavili i Marijana Batinić, Petra i Luka Nižetić, Andrea Andrassy, Joško Lokas i drugi, uz naravno obitelj i prijatelje.

"Napravite tulum, reprizu vjenčanja, jer je bilo odlično", komentirao je voditelj ‘Potjere‘ i dao Antoniji ideju kako da proslavi godišnjicu. "To bi mogli za desetu", odgovorila mu je voditeljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 11:40