‘DOBRODOŠAO‘

Anja iz ‘Života na vagi‘ podijelila sretne vijesti: Ona i partner dobili su drugo dijete!

Anja i Ivan prvog su sina dobili prošle godine, a sad su svoju obitelj proširili za još jednog člana

Anja Veber

 Rtl/instagram/

Bivša kandidatkinja emisije "Život na vagi", Anja Veber, rodila je drugo dijete, a sretne je vijesti podijelila na društvenim mrežama. "Dobrodošao Leone", napisala je ona.

Sina je rodila 29. kolovoza u pola deset ujutro.

Anja je nedavno za RTL progovorila o trudnoću te rekla kako su ona i njen partner Ivan planirali drugo dijete. "Što se tiče dobne razlike, bit će teško, ali mislim da to ima puno prednosti", rekla je ona. Tada je rekla i kako će malenog nazvati Kain, ali su ga ipak nazvali Leon.

Krajem lipnja prošle godine su dobili sina Liama. "Porođaj je prošao odlično, bolno, ali brzo. Dobila sam jake trudove koji su trajali oko 40 minuta i rodila u sljedećih desetak minuta bez pucanja i drugih komplikacija. I pohvalila bih ovim putem zdravstvene djelatnike. Sve primalje i doktori su me stvarno iznenadili svojim radom, pristojnošću i pristupačnosti u bolnici Pakrac", rekla je tada Veber za RTL.

Inače, Anja je u "Život na vagi" ušla sa 140 kilograma, a višak kilograma ju je sprječavao da ostvari svoju najveću želju, majčinstvo. Tijekom showa je izgubila 40 kilograma.

image

Anja Veber

RTL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:10