NOVI SPOT

Albina ispunjava svoja obećanja: Sada nam je i pokazala što to točno zna cijeli grad

Za ‘Grad sve zna‘ stihove je napisala sama Albina, a glazbenu su ideju upotpunili njezina prijateljica Đana Smajo i Hrvoje Domazet

Albina Grčić

 Ana Cindrić

Albina ispunjava svoja obećanja. Kao što je obećala, nakon dva nedavno objavljena singla i remixa ‘27‘ i ‘Žar‘, sada je objavila svoju novu autorsku pjesmu i video spot. Treća po redu skladba koju Splićanka predstavlja u razmaku od samo nekoliko mjeseci nastala je brzo, zove se ‘Grad sve zna‘, na glazbene platforme stigla je u petak, kao i novi video spot.

Za ‘Grad sve zna‘ stihove je napisala sama Albina, a glazbenu su ideju i ovog puta upotpunili njena prijateljica i kolegica Đana Smajo, koja je uz prateće vokale doprinijela pjesmi i svojim prepoznatljivim štihom i pratećim detaljima, kao i Hrvoje Domazet koji uz Đanu potpisuje glazbu, a stoji i iza aranžmana i cjelokupne produkcije, odnosno mixa i masteringa singla.

- Jako mi je drago što nastavljam suradnju s dragim ljudima jer smo ponovo zajedno došli do jako lijepog rezultata, odnosno nove pjesme - kaže Albina i ističe kako je spot za skladbu ‘Grad sve zna‘ (powered by Liu Jo and Fashion&Friends), nastao u suradnji s redateljsko-producentskim duom kojeg čine Luka Matković i Ana Cindrić.

image

Albina Grčić

Ana Cindrić

Podsjetimo, u novo glazbeno poglavlje kojeg čine njene autorske pjesme Albina je zakoračila početkom veljače.

- Drago mi je da sam se kroz proteklu godinu ozbiljno uhvatila rada na vlastitim tekstovima i idejama koje su u konačnici zaokružene u pjesme koje jedva čekam podijeliti sa svojom publikom. Kroz pisanje i rad na vlastitim pjesmama paralelno sazrijevam i razvijam se, te nastojim usavršiti zvuk za koji vjerujem da će doseći jednu razinu prepoznatljivosti i doći do ljudi. Veselim se svemu onome što dolazi, na čemu sam intenzivno radila proteklih mjeseci i za što sam skupljala hravrost da napokon podijelim. Nadam se da ćete svi uživati - poručuje Albina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:26