ZANOSNO IZDANJE

Albina ima novu pjesmu, fanovi se pitaju je li ju posvetila bivšem: ‘Što to točno zna cijeli grad?‘

Pjesma se zove ‘Grad sve zna‘ a u potpis pod objavu Albina je napisala: ‘Sviraj kraj‘. Odmah su krenule spekulacije
 Duje Klarić/Cropix

Pjevačica Albina Grčić (24) najpoznatija je hrvatskoj javnosti po tome što je 2021. godine bila predstavnica Hrvatske na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom „Tick-Tock”. Svoju glazbenu karijeru započela je sudjelovanjem u trećoj sezoni glazbenog showa The Voice.

Odlučila je svoju najnoviju pjesmu najaviti pratiteljima na Instagramu kroz zanosne fotografije s napomenom da spreme datum 2. lipnja kada će pjesma biti dostupna za slušanje. Na prvoj objavljenoj fotografiji je Albina mokra od kiše, u majici bez rukava koja joj otkriva ramena, s prebačenom spuštenom jaknom, kosom zalizanom od kiše i glamuroznom šminkom s naglašenim žutim sjenilom na očima.

Albina je uz fotografiju stavila hashtag #gradsvezna, a isto piše i na fotografiji, stoga se može zaključiti da je naslov nove pjesme „Grad sve zna”. Pjevačicu su podržale kolegice Zsa Zsa s emotikonima pljeska i Doris Dragović s emotikonom crvenog srca.

„Izgorit će sve”, napisala je pjevačica Đana Smajo s kojom Albina ima duet „Žar”.

Na najnovijoj objavi na fotografiji je Albina odjevena u istu modnu kombinaciju, mokre kose, ali ovaj put u prostoriji u industrijskom stilu. U opis napisala je: „Sviraj kraj” i dodala hastag #gradsvezna te ponovila datum kako bi obožavatelji upamtili kad mogu očekivati pjesmu.

Ipak, fanovi se pitaju ‘što to grad sve zna‘ i je li opis „Sviraj kraj” posvećen nedavnom prekidu s nogometašem Hajduka.

Podsjećamo, Albina i nogometaš Ivan Ćalušić prohodali su kad je pjevačici bilo 19. godina, a od kad nije bilo više njihovih zajedničkih fotografija na Instagramu, počelo se sumnjati na prekid. Nedavno Albina je konačno i priznala da je došao kraj ljubavi s nogometašem. Ipak, je li nova pjesma epilog ovog odnosa, saznat ćemo više iz stihova koje ćemo čuti 2. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:04