STAND-UP KOMEDIJA

10 godina karijere Marka Dejanovića: Slavljenički show u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

U subotu, 19. listopada, slavi deset godina uspješne stand-up karijere izvedbom showa ‘A kad smo već tu...‘

Marko Dejanović

 Promo/

Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske sa solo showovima i uspješnog nastupa s BIS Comedy kolektivom koji je prošle subote napunio veliku Dvoranu Lisinski, popularni stand-up komičar Marko Dejanović u subotu 19. listopada na istom mjestu slavi deset godina uspješne stand-up karijere izvedbom showa "A kad smo već tu...".

- Onda sam se oženio i dobio sina pa sam pričao o frustracijama s traženjem seksa. Život se mijenjao i ja sam pričao o tome. Starim, pričam o tome. Mijenjam karijere, pričam o tome. Nerviram si ženu, nervira ona mene, sin me ispituje o svijetu, umro mi je otac… Pričam o svemu što želim podijeliti. I treniram usput kako o svemu pričati, a da se ljudi ne prestanu smijati - o svojim stand-up početcima i inspiraciji ispričao je Marko.

image

Deset godina karijere

Promo/

- Na početku su to bile pažljivo osmišljene i zapisane priče, danas me veliki dio publike zna kao improvizatora sklonog razgovoru s prvim redovima. Istina je da sam mješanac. Oni koji su me gledali znaju da volim nastupe posoliti i s ponekom provokacijom, crnim i šok humorom, a znam ubaciti i reference na nešto aktualno ili roast fore na neku moćnu osobu, čisto zato što se to smije i može - dodao je.

image

Marko Dejanović

Promo/

Kolege ga često proglašavaju i najiskrenijim komičarom ovih prostora: "Da se ne lažemo, volim to čuti, ali ni ne znam drugačije. Osjećao bi se jadno kad bi glumatao na pozornici."

Koliko je urnebesan i dosjetljiv saznajte 19. listopada u Lisinskom na velikom slavljeničkom showu "A kada smo već tu...".

- Istina je i da bi mi bilo drago da dođete na moju proslavu 10 godina stand up karijere. Pričat ću sve najbolje što imam, novo, staro, improvizirano.... Bit će jedinstvena večer, u to sam siguran. Neponovljiva. Pa ne slavi se 10 godina svaki dan! - rekao je Marko.

Ulaznice su dostupne na Entrio.hr i svim Entrio prodajnim mjestima, a za više informacija pratite Facebook event.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 02:12