Zadar je domaćin Europskog prvenstva u karateu i parakarateu od 8. do 12. svibnja

Grad Zadar domaćin je 59. Europskog seniorskog prvenstva u karateu i parakarateu koji nas očekuje u Športskom centru Višnjik od 8. do 12. svibnja.

promo

Najveći kontinentalni turnir okupit će gotova 700 vrhunskih karatistica i karatista iz 51 zemalje. Ovaj karate spektakl bit će održan u Sportskoj dvorani Krešimir Ćosić, dvorani koja nosi ime po slavnom hrvatskom košarkašu Krešimiru Ćosiću čije ime i djelo nadahnjuje generacije sportaša te čime će se još jednom odati počast sportskoj baštini Zadra.

Hrvatske boje u Zadru branit će slavna braća Anđelo i Ivan Kvesić, Hrvatska ženska kumite reprezentacija lovit će europsku titulu, a u pohodu na europsko zlato bit će i Hrvatska muška kumite reprezentacija koja je u Poreču 2021. već osvojila titulu europskog ekipnog prvaka. Hrvatska parakaratistica Daniela Topić, dvostruka europska prvakinja u kategoriji sportašica s intelektualnim poteškoćama K22, u lovu je na treće uzastopno europsko zlato.

Pozivamo sve entuzijaste da se pridruže i pruže podršku svojim omiljenim sportašima te uživaju u nezaboravnoj atmosferi. Ulaz na Europsko seniorsko prvenstvo u karateu i parakarateu Zadar 2024 bit će slobodan za sve posjetitelje tijekom svih pet dana Prvenstva. Više informacija pronađite na www.karatezadar2024.hr. Vidimo se na tribinama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 19:36