Transplantacija kose u klinici VatanMed u Sarajevu, neponovljivi popust

 promo

Klinika VatanMed Sarajevo, najpoznatija klinika za transplantaciju kose na Balkanu, nudi nevjerojatni popust na zahvat transplantacije kose u sklopu ograničene promotivne ponude koja traje samo još do 15. juna 2023.! Svi oni ostvare pravo na popust trasplantaciju mogu obaviti po do sada najnižoj cijeni od 1090 eura.

Da biste iskoristili ovu izvanrednu priliku, sve što trebate učiniti je popuniti jednostavnu formu koju vidite ispod.

VatanMed Sarajevo je dugogodišnji lider u području transplantacije kose na Balkanu, pružajući vrhunsku medicinsku njegu uz korištenje najnaprednijih tehnika i opreme. Njihov stručni tim kirurga, s mnogo godina iskustva u području transplantacije kose, pruža personaliziranu i individualnu njegu pacijentima kako bi postigli najbolje rezultate.

Metode transplantacije kose koje se primjenjuju u klinici VatanMed su moderni i precizni postupci koji omogućuju prirodan izgled i trajne rezultate. Dvije najčešće korištene metode su "Follicular Unit Extraction" (FUE) i DHI (Direct Hair Implantation) metoda.

image
promo

U metodi FUE, pojedinačne folikularne jedinice (graftovi) kose pažljivo se izdvajaju iz donatorske zone koja obično obuhvaća stražnji dio glave. Nakon toga, ti graftovi se precizno implantiraju na područja s gubitkom kose. Ova tehnika omogućuje minimalnu invazivnost i brzi oporavak, pružajući pacijentima prirodan izgled kose.

DHI metoda transplantacije kose je napredna tehnika koja omogućuje direktno implantiranje folikularnih jedinica (graftova) na željena područja s gubitkom kose, bez potrebe za stvaranjem rezova ili kanala.

image
promo

Sam proces transplantacije kose uključuje niz koraka kako bi se postigao najbolji rezultat. Prije same operacije, pacijent će se konzultirati s iskusnim timom VatanMed stručnjaka koji će procijeniti stanje kose i donijeti individualni plan transplantacije. Tijekom same operacije, pacijent će biti pod lokalnom anestezijom pa je transplatancija bezbolna.. Nakon zahvata, pacijent će dobiti sve potrebne upute za njegu i oporavak kako bi se postigao najbolji mogući rezultat.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da transformirate svoj izgled uz mega popust na transplantaciju kose u klinici VatanMed Sarajevo. Iskoristite ograničenu promotivnu ponudu i povratite povjerenje u sebe uz prirodno obnovljenu kosu. Popunite formu danas i zakoračite u novu fazu vašeg života s puno samopouzdanja i zadovoljstva!

Ukoliko imate dodatna pitanja i želite saznati više o klinici VatanMed posjetite web stranicu www.vatanmed.ba.

Fascinantne promjene po pitanju frizure klijenata klinike VatanMed možete vidjeti i na Instagram i Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:13