NE PROPUSTITE

STOTI BROJ MAGAZINA LIKE! PUTOVANJA: Osvojite hedonistički vikend za dvoje u hotelu Olympia Sky

Ne propustite savršeni vikend za dvoje u hotelu Olympia Sky u Vodicama
Like cover

Tema po tema, fotografija po fotografija, broj po broj - i stigli smo do stotog broja magazina Like! koji je počeo izlaziti 2012. godine kao vodič za svakodnevni život, s jedinstvenim lifestyle temama, savjetima i testiranjima, da bi u siječnju 2019. bio rebrendiran u magazin u potpunosti posvećen putovanjima i slobodnom vremenu.


Pod brendom Like! Putovanja s vama smo već 20 brojeva, a ove nedjelje, 23. kolovoza, u povodu našeg velikog jubileja donosimo nagradni natječaj u kojem možete osvojiti luksuzni, hedonistički wellness vikend za dvoje u hotelu Olympia Sky u Vodicama, ukupne vrijednosti više od 10.000 kuna! Osim dva polupansiona za dvoje u hotelu, u paketu koji poklanjamo su i masaža, tretmani, izlet u Šibenik...
Kako sudjelovati i što se točno skriva u našoj nagradnoj škrinjici pročitajte u magazinu Like! Putovanja koji možete pronaći na kioscima ove nedjelje, 23. kolovoza, u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim, po cijeni od 15 kuna.


U ovom, jubilarnom broju vodimo vas na Mljet, zeleni otok idealan za avanturiste, predlažemo Biograd kao savršeno odredište za obitelji s djecom u postsezoni, otkrivamo što je to Croatian Long Distance Trail - krajobrazna staza kroz Hrvatsku dugačka čak 2266 kilometara koja spaja krajnji istok i jug Hrvatske... Nismo zanemarili ni sjever Hrvatske - otkrili smo potpuno nerazvikane lokacije u Zagorju i proveli aktivni, vinski odmor u Međimurju.


Zbog koronavirusa u putovanjima je i dalje važno ostati odgovoran pa nastavljamo otkrivati Hrvatsku i predlagati vam putovanja i izlete koji su nadohvat ruke i u kojima možemo uživati dok ponovo ne bude sigurno skitati se svijetom. Možda su baš Vodice i hotel Olympia Sky vaše sljedeće odredište?

Pravila nagradnog natječaja su na linku.

Vidimo se na kioscima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 11:24