Što pokloniti školarcima ili za diplomu?

Branimir Kralj

 Promo

Netko vama drag je upravo završio školovanje i spreman je zakoračiti u svijet odraslih?

Tražite dar koji bi ih obradovao, te istovremeno ostao lijepa uspomena?

U našoj zemlji postoji dugačka tradicija poklanjanja zlata za posebne prigode kao što su rođenje djeteta, krštenje, prva pričest, krizma, pa čak i vjenčanje.

Zlatnici i srebrnjaci su poklon koji je vječno u modi. Stoga za posebnu priliku u životu vama drage osobe, poklonite nešto trajno: odaberite najljepše motive zlatnika i srebrnjaka iz državne kovnice novca.

Evo nekoliko naših prijedloga.

Srebrna medalja “Professor Balthazar”

image

Branimir Kralj

Promo
image

Branimir Kralj

Promo

Professor Balthazar simpatični je znanstvenik iz šarolikog izmišljenog grada inspiriran gradovima Rijekom i Zagrebom, čiji je lik akademska kiparica Ana Divković pretočila u srebrnu medalju.

Srebrnjak “Inovacije Fausta Vrančića”

image
Promo
image
Promo

Da je Hrvatska zemlja genijalaca koji su svojim inovacijama ostavili dubok trag u povijesti znanosti i tehnologije, već je dobro poznata stvar, a jedan od njih bio je i Faust Vrančić, kojem su počast na srebrnjaku odale hrvatske kiparice Jelena Mavrić Varga i Paula Banić Vudrag.

Srebrnjak “150. obljetnica rođenja Ivane Brlić-Mažuranić”

image
Promo
image
Promo

Svijet bajki bio bi manje maštovito mjesto, da u njemu svoj trag nije ostavila Ivana Brlić-Mažuranić, izuzetna hrvatska književnica čije su bajke obilježile generacije, i to ne samo u Hrvatskoj, već i diljem svijeta. Djelić magije na numizmatičke kovanice nastojao je prenijeti hrvatski akademski kipar Kuzma Kovačić, inače autor idejnih rješenja hrvatskih kovanica kuna i lipa.

Proizvodi Hrvatske kovnice novca dolaze zapakirani u elegantne kutije te se šalju kao vrijednosni paket, s punim osiguranjem vrijednosti proizvoda uračunatim u cijenu poštarine.

Tako ste u svega par klikova u web trgovini HKN-a riješili problem savršenog dara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 06:57