Promo

Pitate se kako je moguće grijati kuću ili stan klima uređajem za samo 8kn dnevno?

Grijanje za samo 8 kn dnevno!
Haier promo

Stiže nam sezona grijanja, a sa sezonom očekujemo i veće račune za grijanje koji znatno opterećuju naš kućni budžet. Na tržištu postoji niz sustava grijanja u mnogo različitih izvedbi i cijena, a svima je zajednička jedna stvar – koliko se potroši električne, toliko se dobije toplinske energije. Što to znači? To znači da morate potrošiti 1 kW električne energije da bi dobili približno 1 kW toplinske energije.

Ovisno o energetskoj učinkovitosti kuće ili zgrade u kojoj živite grijanje na klima uređaje je minimalno za jednu trećinu jeftinije od drugih načina grijanja. Klima uređaji rade poput toplinskih pumpi te za 1 kW električne energije daju čak 4 kW toplinske energije.

8 razloga zbog čega odabrati Haier Flexis klima uređaj za svoj dom

  1. Znatna ušteda energije i niži računi za grijanje u odnosu na druga grijaća tijela (npr. električna grijalica).
  2. Haier Flexis ne pregrijava prostoriju, umanji intenzitet rada kada dostigne željenu temperaturu.
  3. Jednostavno korištenje i ušteda vremena (pribavljanje i skladištenje drva ili jedan klik na daljinskom)
  4. Topli zrak se dobro raspoređuje u prostoriji, a ne koncentrira se samo oko uređaja (Haier funkcija 3D ispuh zraka)
  5. Zbog viših klasa energetske učinkovitosti, Haier Flexis jednako je učinkovit u hlađenju i u grijanju (A+++).
  6. Kroz klima uređaj prođe sav zrak iz zatvorene prostorije i to više puta dnevno te se na taj način zrak filtrira - Haier Flexis s Frost Clean funkcijom dezinficira unutrašnjost klima uređaja.
  7. Rad klima uređaja ne stvara buku - Haier Flexis prepoznat je po nečujnom načinu rada 16 dB.
  8. Haier Flexis koristi rashladno sredstvo R32 - 0% učinak na ozon, 78% manje učinka na globalno zagrijavanje, koristi 30% manje rashladnog sredstva.
image
Haier promo

Zašto je Haier klima uređaj pravi izbor?

Naš akcijski model - Haier Flexis od 3,5 kw (4,2 kW u grijanju), model je klima uređaja koji može grijati daleko iznad deklariranih 4,2 kW. Prema izračunu koliko Haier Flexis troši električne energije, dolazimo do podatka da je utrošak električne energije 8 kn dnevno.

image
Haier promo

* napomena: pri izračunu se pretpostavilo da će klima uređaj dnevno raditi od 06:00 – 23:00 sati uz visoku cijenu od 1,05 kn za 1 kilovat sat i nižu cijenu 0,53kn električne energije u prostoru od 40m2

Klikni OVDJE za PROMO KÔD FLEXI i ostvari 10% popusta

Uz super uštedu, Haier klima uređaji osiguravaju čisti i dezinficirani zrak uz pomoć FrostClean funkcije. Navedena funkcija radi na način da zaledi površinu isparivača te se s otapanjem učinkovito uklanjaju bakterije, viruse i nečistoće. Na taj način potpuno se dezinficira unutarnji dio klima uređaja kroz koji prolazi zrak i dodatno se pročišćava preko filtera. Pametne funkcije: Wi-Fi upravljanje , Eco sensor, Frost clean, Sleep i Timer omogućuju modelu Haier Flexis da grije još učinkovitije odnosu na tradicionalne grijalice.

Za razliku od gotovo svih klima uređaja na tržištu, Haier klima uređaji imaju i 5 godina garancije, uz osiguran servis i sve rezervne dijelove za eventualni slučaj potrebe. Ako razmišljate o tome kako ćete se grijati ovu zimu, izaberite Haier klima uređaje, vaš kućni budžet će vam biti zahvalan.

Klikni OVDJE za PROMO KÔD FLEXI i ostvari 10% popusta

Za više informacija kontaktirajte nas:

T.: 0800 80 81

E.: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

image
Haier promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 04:50